kamelrene Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam,sprzedam absolutnie fabrycznie nowy motorHarley Davidson Street 750.Zero przebiegu, nówka sztuka, prosto z salonu, nigdy nie używany. Kilka tysięcy taniej niż w salonie!Cena do negocjacji!530 554 570 Tylko odbiór osobisty w Kołobrzegu (od 2 grudnia, gdy HD przyjedzie z salonu). KategoriaSprzedam motocykl : Street Cena27900 zł do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptyś Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 co już się znudził ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość małaMi Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 harleye się nie nudzą :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Harleye nie, ale to to pewnie tak.. Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelrene Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 NIe znudził się, bo jeszcze go nie mam :) Dostanę go fizycznie w poniedziałek. Wtedy też mogę dodać rzeczywiste fotografie. Wygrałem, jednak - ze względu na sytuację rodzinną - bardziej w tym momencie potrzebuję gotówki, niż frajdy. Cena ostateczna, aktualna tylko do 23 grudnia, to 25.000 złotych. Telefon 530 554 570. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 zapytaj się w salonie z którego ci sprzęt przywożą - może sami go odkupią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość małaMi Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) NIe znudził się, bo jeszcze go nie mam :) Dostanę go fizycznie w poniedziałek. Wtedy też mogę dodać rzeczywiste fotografie. Wygrałem, jednak - ze względu na sytuację rodzinną - bardziej w tym momencie potrzebuję gotówki, niż frajdy. Cena ostateczna, aktualna tylko do 23 grudnia, to 25.000 złotych. Telefon 530 554 570. Zapraszam!nikt go tutaj za 25 tyś nie kupi, jego wartość rynkowa to max 10-15 tyś .za 30 tyś można kupić nowego sportstera więc sam sobie odpowiedz czy warto . Edytowane 28 Listopada 2014 przez małaMi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelrene Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Ok, dziękuję za info. Nie siedzę aż tak w branży, żeby wszystko wiedzieć.Zapytać jednak nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość małaMi Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Ok, dziękuję za info. Nie siedzę aż tak w branży, żeby wszystko wiedzieć.Zapytać jednak nie zaszkodzi. darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Nie no bez jaj - wartość rynkowa 10-15tyś chyba za sportstera ;) , najlepszy pomysł to ten z dilerem , albo popytaj handlarzy . Ostatno takiego miał Filip z Częstochowy (motozakupyusa) może będzie zainteresowany. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) nikt go tutaj za 25 tyś nie kupi, jego wartość rynkowa to max 10-15 tyś . za 30 tyś można kupić nowego sportstera więc sam sobie odpowiedz czy warto .palnęła jak łysy warkoczem o kant kuli teraz ciężko będzie Ci go sprzedać w rozsądnej cenie - zima, na Twoim miejscu poczekałbym do marca - myślę, że jeśli nówka w salonie dalej będzie kosztowała 34kzł to nie powinieneś mieć problemu ze sprzedażą Edytowane 29 Listopada 2014 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelrene Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 teraz ciężko będzie Ci go sprzedać w rozsądnej cenie - zima, na Twoim miejscu poczekałbym do marca - myślę, że jeśli nówka w salonie dalej będzie kosztowała 34kzł to nie powinieneś mieć problemu ze sprzedażą Dzięki wielkie za radę.Zdaję sobie z tego sprawę, ale naprawdę bardzo mi zależy, aby sprzedać przed świętami. Ważne względy rodzinne, nie będę wnikać. Wydaje mi się, że 25.000 złotych, to uczciwa cena. Jeśli się nie uda - cóż, spróbuję przed sezonem, drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakers09 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Na stronie H-D jest cena 32,5k. Nie wiem kto to kupi skoro za 37 można mieć Irona. Cytuj http://dl.dropbox.com/u/3682198/sigpic171271_1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Gdyby mnie postawili pod ściną i koniecznie musiałbym kupić HD (sport, iron lub to) to z trojga złego właśnie wybrałbym ten model. Na mój gust (nie jestem zwolennikiem tego typu motocykli) to ten jest z nich najładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelrene Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Na stronie H-D jest cena 32,5k. Nie wiem kto to kupi skoro za 37 można mieć Irona. ...a za 25 street 750 i jeszcze 12 zostaje na waciki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi