Ancymon Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Po drogach polnych mozna latać na zwykłych kostkach , masz na myśli chyba jakieś utwardzane . Edytowane 22 Grudnia 2016 przez Ancymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opony jednoczesnie ja twardy teren i na piach?te co beda dobre na twardy - nie 'dadza rady' w piaskownicy.Takich opon nie ma. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Mitas e09? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 e09 to w 5 cm piachu nie dają rady :D miałem komplet e09 w xt600 i kupiłem nowe i żałuje , to nawet na szlace się ślizgało masakrycznie o trawię czy piachu nie wspomnę......... Ja w piachu latałem na c04 maksymalnie szerokiej ( 140/80-18 ) i nie było źle :D póki świeża i bieżnik wysoki to podjazdy jakoś zaliczałem ...a zrobiłem tak bo dużo miałem dolotów na asfalcie i bałem się że opona na piach zniknie w oczach Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dunlop D952 to ponoć najlepsza opona uniwersalna i do tego niby ściera się w ładną kostkę i na długo starcza.. Same superlatywy :biggrin: Ale nie wiem, komplet czeka na mnie w domu do założenia i przetestowania. Jak pojeżdżę to zdam relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi