wiciu_r Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Ladies And DżentelmensPrzejrzałem kilkanaście kalkulatorów i każdy z nich to kicha.Albo na końcu czekaja na mój telefon, albo mi piszą, że "data nabycia auta nie może być starsza-młodsza od dnia rejestracji" i tym podobne bzdury. Macie jakiś typ, który porówna mi oferty bez rządania mojego nr telefonu (takiego wała) i będzie znał moja ekstrawagancka furę (znaczy sie kupiłem 2 lata temu w salonie Dacię Lodgy)Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 W mbanku możesz sprawdzić, zwykle wychodzi najtaniej. Numer tel. i email można podać fałszywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 mi liczył rankomat i zaproponował link4, potem zadzwonił wmiare ogarnięty gość juz bezpośrednio z link wyszło jeszcze z 30zł taniej i kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archarius Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Odradzam kalkulatory - ubezpieczyciele mają taką masę zniżek, dodatkowych warunków, promocji i ofert, że żaden kalkulator za tym nie nadąży. Niemiłe doświadczenia mam też z niezależnymi agentami - często sam musiałem upominać się o promocję. Najlepiej podejść do oddziału konkretnego ubezpieczyciela. Ilustracja tego o co mi chodzi, na przykładzie PZU. Niby wg kalkulatrora za OC na swoje auto powinienem zapłacić 950zł, ale:- mam firmę- mam kilka polis w PZU- dokupuję Assistance- pracuję w tym samym budynku co oddział PZU (!) po 2 dniach negocjacji stanęło na 530zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Najtaniej zawsze jest u Dealera danej marki. Takie ubezpieczenia są najczęściej dofinansowywane przez importera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi