robertisyn Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam kolegów motonitów. Nie lubię tak sie rejestrować i czegoś chcieć nic nie dając z siebie ale tym razem jestem do tego zmuszony. O co chodzi, kupiłem ładną Hondę z 78r jest to model xl 250. Super sprzęt, chce do niego dołożyć i mieć ładnego klasyka. Niestety moje moto miało rozpięty łańcuch rozrządu. I tu jest pytanie-prośba mianowicie jak teraz ustawić rozrząd???Wiem że są znaki na kole wałka rozrządu ale wiem tez że one wcale nie mają być w płaszczyźnie poziomej do głowicy. Wiecie jak to ma być poprawnie ustawione? Taka ciekawostka dzwoniłem do serwisu Hondy w Krakowie i goście nie bardzo wiedza jak to zrobić!!! Po gadce z gościem słysząc że jest mocno nie pewny sprawy pytam czy napisze gwarancję że jest to dobrze zrobione-konkretnie ustawiony razrząd , oczywiście gościu zacząl się motać, wykrecać itp itd. Dla tego prosze o pomoc konkretnego gościa który sie na tym zna. Nie chce niczego za free zapłacę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Tutaj masz pokazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Jak zadajesz takie pytania, lepiej oddaj do mechanika.. Pozdr. J-999 Edytowane 4 Listopada 2014 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertisyn Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Soko chłopaki spoko. Jakieś konkretne wskazówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Soko chłopaki spoko. Jakieś konkretne wskazówki? masz wskazówkę powyżej bo szkoda abyś zniszczył ten silnik Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Tzn dzwoniłeś do Hondy i pytałeś jak ustawić i jeszcze chciałeś gwarancji na poprawność darmowej wiedzy?Jeśli mówił, że nie wie to miał na myśli, oddaj nam motocykl, i zapewniam Cię, że z zamkniętymi oczami to ustawią. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi