MARECKI 85 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Więc wybór padł na XT, szukam ideału :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 900 zł łącznie za kask, gogle, zbroję, rękawiczki i nakolanniki... to już na prawdę trzeba polecieć po taniości. Albo używkach. przesadziłeś, ja używke bluze, spodnie zbroje nakolanniki, rekawice, i na łokcie dałem 200zł + kask za 300 i buty za 300 czyli łacznie 800zł, kask airoh, buty forma, spodnie i bluza thor ,zbroja ufo plast, reszta to chinszczyzna, a kask na poczatek wyrwie za 150 fajny buty używki za 150 ;) a myślałeś o suzuki dr? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 przesadziłeś, ja używke bluze, spodnie zbroje nakolanniki, rekawice, i na łokcie dałem 200zł + kask za 300 i buty za 300 czyli łacznie 800zł, kask airoh, buty forma, spodnie i bluza thor ,zbroja ufo plast, reszta to chinszczyzna, a kask na poczatek wyrwie za 150 fajny buty używki za 150 ;) a myślałeś o suzuki dr? :) A oszczędzaj sobie na czym chcesz, ale na ciuchach akurat nie powinieneś. Co z tego, że "wyrwiesz" kask za 150zł jak przy pierwszym lepszym upadku się rozleci... 800zł to na same rękawiczki wydałam, ale ja na bezpieczeństwie nie oszczędzam ;) Peace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Co z tego, że "wyrwiesz" kask za 150zł jak przy pierwszym lepszym upadku się rozleci... 800zł to na same rękawiczki wydałam, ale ja na bezpieczeństwie nie oszczędzam ;) Peace. Bla bla bla ;) Za 250-300 zł kupisz ls2 - polecam. A te rękawiczki za 800zł to nie wiem z czego :D Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Bla bla bla ;) Za 250-300 zł kupisz ls2 - polecam. A te rękawiczki za 800zł to nie wiem z czego :D Dzięki, akurat rozglądam się za kolejną parą, więc może akurat zakupię ;) Oj wiesz, rękawice szyte złotymi nićmi, oraz z doszytymi kryształami Swarovskiego to i kosztują :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Ale tak serio, to można się ubrać za 1000zł w wersji ekonomicznej, posiłkując się używkami albo "chińczykami". Sam np mam buty alpinestars, które nowe kosztowały 1500-1700zł a za same kapcie do nich (gdybym chciał wymienić) trzeba zapłacić 500zł ;) Ja "wyrwałem" kompletne buty za coś około 300(?). Jeżdżę na nich od 3 lat i jestem zadowolony. Fakt że już się kończą i po trzech sezonach w tym roku coś muszę kupić, ale i tak byłem/jestem z nich bardzo zadowolony ;) Aha, pamiętaj że mówimy tutaj o ciuszkach na leśne enduro ;) Więc mi np. nie przeszkadza że mam rękawiczki foxa made in china :D Edytowane 20 Stycznia 2015 przez 4jku Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamela Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) W listopadzie także korzystając z liberalizacji przepisów postanowiłem kupić jednoślad i po kilku miesiącach ogladania , szukania informacji wybór padł na Suzuki DR 125.Do dzisiaj zrobiłem nim niewiele km bo pogoda utrudnia jeżdzenie ale troche ponad 1000 wykręciłem głównie zgodnie z założeniami czyli na ryby nad rzekę 90km w dwie strony z jednym kijem i plecakiem , trochę po lasach w celu poznania ciekawych miejsc i do tego ten motocykl sie nadaje idealnie z racji spalania mi narazie wyszło średnie z kilku tankowań 3,1l/100 jak dla mnie super w porównaniu z samochodem. Mam jeszcze w planie tym piżdzikiem zrobić trasę kilku tys km dookoła Polski. W przyszłym roku pewnie "kupię" prawko A i nabędę mocniejszą maszynę DR 350 , NX650 cos w ten deseń. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez zamela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Ale tak serio, to można się ubrać za 1000zł w wersji ekonomicznej, posiłkując się używkami albo "chińczykami". No dobra, mogę się nie znać. I widocznie nie potrafię się ekonomicznie ubrać, tylko wyrzucam hajs jak ostatni jeleń. W końcu na kimś zarobić trzeba :( Edytowane 20 Stycznia 2015 przez MrsMarthy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 ale Ty mówisz o ciuchach enduro? czy na szosę? bo jeżeli rękawiczki do enduro za 800 pln to zaprawdę albo jesteś Błazusiak albo jelen. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwuch Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Hej również polecam varadero 125. Wygląda jak jakaś 500 z daleka ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilczurTM Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 witam czy jest jakas alternatywa dla tego motoru? jakas uzywka od 1000-7000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 nie lepiej od varadero , tdr 125 ? kwestia jak daleko chcesz jeździć........ Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi