Brzoz3k Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Z tego co widzę to tak. Szersze już się kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Szersze już się kończą. Wszystkie już się skończyły :rolleyes: Sprężyny też Edytowane 7 Listopada 2014 przez DZIKOWSKI Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkohlm Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Przekładki mają po 1mm. Moge je zostawić? Czy takie coś wchodzi w gre? 1.Przekładki zostawię stare.2.Tarcze NHC. (nie stać mnie narazie na EBC).3. a spręzyny EBC czy VESRAH? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Przekładki mają po 1mm. Moge je zostawić? Każdą z przekładek połóż na tafli szkła i spróbuj w kilku miejscach wsunąć szczelinomierz pomiędzy tafle a przekładki. Serwisówka mówi,że jak 0,2 wejdzie,to trzeba wymieniać Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkohlm Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Położyłem na szkle przytrzymując reką żeby nie podskakiwały przy mierzeniu. W jednej weszło w dwóch miejscach 0,10 w reszcie 0,05 w niektorych miejscach. Edytowane 8 Listopada 2014 przez malkohlm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Czyli śmiało zakładaj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkohlm Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Cześć, sorki że zawracam gitarę. Sprawdziłem w manulu jak powinno być złożone sprzęgło. Otóż, rozebrałem stare, było 7 przekładek, 8 tarcz korkowych, ale nie było żadnego pierścienia oznaczonego jako (chyba numer 10. wave plate). Nie wiem co w tej sytuacji robić. część katalogowa: 5Y1-16383-00-00 SPRING, CLUTCH BOSS Edytowane 10 Listopada 2014 przez malkohlm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Nie wiem co w tej sytuacji robić.Nabyć :) Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkohlm Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Ma jakieś minimalne wymiary eksploatowania? Czy smialo bez mierzenia mogę nabyć używkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Ma jakieś minimalne wymiary eksploatowania? Nie Czy smialo bez mierzenia mogę nabyć używkę?Tak Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkohlm Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Po całym dniu szukania, znalazłem gościa, który sie zgodził rozebrać kpl. sprzegło i sprzedać mi tylko pierścień.. a już myślałem że trzeba będzie zamawiać z yamahy. No i wysłał mi foto. troche jakby krzywy ten pierścień, a moze to tylko złudzenie. Nada się to, jak to wg was wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 :lalag: Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Złóż to się okaże, ale wygląda krzywo. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkohlm Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Pierścień dziś dotarł. |Patrząc na niego z góry i mierząc średnicę w wielu miejscach jest oki.Ale patrząc w sposób jak na zdjeciu, no to k**wa fale dunaju.. :D To powstało na wskutek normalnego eksploatowania? Można to założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Pewnie że można, najwyżej nie będziesz miał sprzęgła :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi