agressor Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Cześć, mam pytanie.W zeszłym roku wymieniłem olej z filtrem (we wrześniu)był to Motul 300V, ale przez ten sezon zrobiłemjedynie 100km, może 150. Czy muszę zmieniać olej, czy mogę go zostawićna nowy sezon?PozdrawiamTomek Edytowane 24 Października 2014 przez agressor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Zostaw, przecież ten olej nawet nie zdążył zmienić swojej barwy ani się nie zanieczyścił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Ja bym zostawił. Edytowane 24 Października 2014 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agressor Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Też tak myślę, że można go zostawić, kolor co prawda zmienił :)ale przy tak małym zużyciu myślę, że będzie ok.Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Kolor to on zmienił jakieś 5 sekund po pierwszym odpaleniu :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi