Paganini Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Niestety numeracja silnika to coś koło 5000 Więc generalnie myślę że silnik jest starszy od ramy... stąd też znalazłem w szopie dekiel z ptakiem. Cylinder że od wfm to od razu wiedziałem... jak coś to go sprzedam.Kierownica ma ścięte oryginalne mocowanie klamek. Zastanawiałem się czy nie dac tego do odnowienia. Martwię się troszkę tym trapezem i jego prymitywnym przedłużeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paganini Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zakupiłem ostatnio na "alledrogo" skorupę lampy przedniej. I teraz moje pytanie czy odbłyśnik i klosz kupić nowy czy szukać używanej ale oryginalnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 A to już wszystko zależy od Ciebie, jeden za wszelką cene chce oryginały a drugiemu wystarczy replika :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Przy brakach, które masz w swoim motocyklu skupiłbym się na grubych sprawach, szczegóły odkładając na później. Jak coś wpadnie za przyzwoite pieniądze to OK, ale teraz gonić za wkładem jak się nie ma połowy nadwozia to lekkie zboczenie z kursu. Ale to ty sam musisz podjąć decyzję co, jakie i kiedy chcesz mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paganini Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Chwilowo kupuje drobniejsze rzeczy ponieważ czekam na motobazar w Łodzi. Dodatkowo czekam na odpowiedź od 2 osób które mają więcej części do tego motoru. Zobaczymy co z tego wyniknie. Jeśli po motobazarze nie nabędę większości karoserii to będę musiał liczyć na aukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paganini Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Witam wszystkich. Mam pytanie do Was. Czy stopki montowane w pierwszych wfm będą pasowały do shl m04? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paganini Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Dzisiaj w końcu ruszyły pierwsze prace rozbiórkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrHouse Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Cześć, Mam pytanie do shl04 54r.1. Czy zębatka tylnego koła była przykręcana na śrubki czy nitowana ? Jaki tob był rodzaj śrubki czy nita ?2. Czy linka przedniego hamulca była wkręcana w "uchwyt" przy trapezie czy tylko się o niego opierała ?3. W którym roku modelu był silnik X06xxx ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 1. Nitowana nitami z łbem kulistym 4 x 8 - tak podaje katalog części zamiennych.2. Śruba regulacyjna linki powinna się wkręcać w uchwyt.3. Wydaje mi się raczej że to rok 1949, ale nie wykluczam 1948. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paganini Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Witam. Ponownie pytam o stopki centralne do shl. Czy beda pasowały od pierwszych wfm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi