kruszykTRN Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Chcialbym pochwalic sie moim nabytkiem. Honda CB450S wersja 44km. Narazie tylko jedno zdjecie ale bedzie wiecej. Edytowane 5 Października 2014 przez kruszykTRN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert72 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 nie widzę nawet tego jednego, ale gratuluję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszykTRN Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 przepraszam ze nie edytowalem ale nie mogłem Tak wiec obiecalem wiecej zdjec. Prosze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav86 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Niech służy! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek496 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 do nauki bardzo przyjemne moto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi460 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Fajna szlifiera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Przyczepności :). Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Pozbądź się tego śmiecia jak najprędzej, zanim nie powyrywasz sobie wszystkich włosów.A jak się go nie chcesz pozbyć, to pamiętaj żeby pilnować stanu oleju (żeby był dobrej firmy) i jego poziomu (lej zawsze max).A w razie jakby ci już zaczęło sprzęgiełko rozrusznika umierać, to mam opanowaną technologię naprawy tego syfu.Zapraszamy na forum cb450s - znajdziesz tam wszystkie niebzędne informacje. Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 To nie jest najlepszy wytwor Hondy, odwrotnie niz starsza CB 450 :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dokładnie. Chociaż współbieżność tłoków w twinie akurat dla mnie jest układem idealnym. A walcząc ze sprzęgiełkiem rozrusznika, doszedłem do takiej wprawy, że potrafiłem w ciągu jednego wieczora rozebrać ten silnik i złożyć do postaci możliwej dla zakręcenia rozrusznikiem chyba ze trzy razy...Łezka się kręci, ale w mojej 450 siedzi już silnik od jej córki - CB500... Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 450 ma niezla rame i zawieszenia, silnik to tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 I koła 18stki, do których opony z terenowym bieżnikiem są nieprzyzwicie tanie... :flesje: Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi