mongor Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Tez, chocby po to, ze nie paruje tak szybko i nie chlonie wilgoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ja mam silnik ze Sportstera w Buell'u i zalałem do skrzyni Bel Ray'a 80w140. Moim zdaniem 20w50 nie będzie dobre do skrzyni, tym bardziej ze chcesz kupić osobno olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amax70 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Pytanie w kwesti oleju, czy mozna przejść z minerala na półsyntetyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
americas Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 dokładnie a przy zachowaniu wartości np. 20w50 bez obaw zmieniasz na syntetyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amax70 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Dzięki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi