Malykrata Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 jak juz w temacie jest , sprawiłem sobie pierwsze moto z niemiec :)beemwu seri ry 80 czy sie zakocham sie okaże , narazie jest ciekawie , moto nie używany parę lat , aluminium utlenione na maxamoże jakies rady jak skutecznie i szybko (tanio ) doprowadzić to do ładności , technicznie jest na 5 wizualnie na 2fotka :http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/32907d515a0255d8.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Druciaki różnego rodzaju na wkrętarkę i ogień. Ale najpierw spróbowałbym chemią wymyć co się da bo myślę, że nie tylko utlenienie daje taki efekt.Cierpliwość na pewno ograniczy koszty. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Rób sidecara na wahadle z przodu i jazda na wyścigi :buttrock:Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Rób sidecara na wahadle z przodu i jazda na wyścigi :buttrock:Pozdr. J-999spoko tylko kto bedzie sie ze mną woził :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Bier jakiego małolata, co jeszcze na 1 śladzie słabo jeździ, i niech zapyla na sajdku, a Ty jako balast hahahahhha :icon_mrgreen: Pozdr.J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Będzie trudno znaleźć odważnego ;) W planach mam przywrócenie do fajnego stanu , a pózniej sie zobaczy .Pojeździlem dziś troszeczkę , dziwna maszyna , bardzo dziwna ..... Edytowane 28 Września 2014 przez Malykrata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 a mi się wizualnie podoba - przynajmniej wygląda jak używany ;) a na wyścigi sidecar'ów za młody ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Malykrata juz chyba nie lubi bmw :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Mały , i co tam , wzdłużny wał wrzucił cie do rowu po odkręceniu manety ? Wyłaź ! :P Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Hej jeszcze sie jej nie udało wrzucić mnie do rowu , ale próbuje ciagle :) Narazie czeka w kolejce na ogarniecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chester633 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Druciaki różnego rodzaju na wkrętarkę i ogień. Ale najpierw spróbowałbym chemią wymyć co się da bo myślę, że nie tylko utlenienie daje taki efekt.Cierpliwość na pewno ograniczy koszty.Do tego co napisał Monter, poszukaj Scotch Brite-M3 tylko ten ,,najłagodniejszy'' i będzie ok.... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) moto rozebrane , graty u lakiernika , rama i reszta w piaskownicybede sie powoli brał za silnik , zaczniemy od chemi . dzieki Chester Edytowane 6 Października 2014 przez Malykrata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelkowaOna Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Heehe przypomina mi się mój Simson ;] fajnie wygląda;p nie ma w sobie tzw. Wiesjkiego Tuningu;] no i ten emplemacik BMW;]]] marzenie;p mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi