KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ja jeszcze bym wolną przestrzeń pod siedzeniem zaślepił, żeby zobaczyć jak to będzie wyglądało :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 https://www.facebook.com/video.php?v=736451176473514&set=vb.100003259142959&type=2&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Mały, wydechy z calówki? :D Jest tam jakieś wygłuszenie? Na ucho nie :bigrazz: P.S. aku nie ma siły :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) spoko dzis zobaczył swiatło dzienne . po zimie ma prawo nie miec sił , sie zregeneruje wkrótce :) w zasadzie to pierwszy krzyk :D Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Malykrata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 https://www.facebook.com/video.php?v=736451176473514&set=vb.100003259142959&type=2&theaterna moje ucho to on się dławi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 na moje ucho to on się dławitrzeba ucho wyczyscic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jest zajebiście :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 dzieki Klod . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Wygląda spoko ale chodzi jak gówno. Stożki + brak wydechu i regulacji = szybka smierć głowicy :bigrazz: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Wygląda spoko ale chodzi jak gówno. Stożki + brak wydechu i regulacji = szybka smierć głowicy :bigrazz:lubię zabijać głowice Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Malykrata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 A to co innego :DAmen ;) Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 A to co innego :DAmen ;)trzy słońca na niebie minął i bedzię spiewać jak anioł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Rozważ inna opcję - doprowadzenie mieszanki do porządku i rozsynchronizowanie gaźników . Efekt akustyczny taki sam a bedze pierdolnięcie i sie nie popsuje :D Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Gazowniki do regulacji, i sprawdź ładowanie, 4 cylindrówka powinna palić od baterii z zegarka( heheheheh trochę żartuję..), ale wydech jak najbardziej OK...Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Janosiku mądrze prawisz napewno tak bedzie . Napisano 37 minut temuspoko dzis zobaczył swiatło dzienne . po zimie ma prawo nie miec sił , sie zregeneruje wkrótce :) w zasadzie to pierwszy krzyk :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi