Gość starydziad Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Cinek, przyjedź do Jastrzębia, jest dużo ciekawiej niż w Lublinie, może nawet Wójens wpadnie :)Zawsze można się spotkać na rynku i dać w mordę ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 cinekbana87 coś Ty taki upierdliwy człowieku?! poluzuj gumy w skarpetkach...niech każdy jeździ czym uważa i gdzie mu się chce. I wracając do sportów. Kurde ja to nie wiem o czym wy piszecie. Ja mógłbym jeździć na swoim od rana do wieczora, do porzygu i nic mnie nie boli. Wręcz w tym momencie nie usiadłbym na niczym innym jak sportowy motocykl. Epizod z wygodnym i "logicznym" Fazerem uważam za jeden z najgorszych moich wyborów motocyklowych.Bo fazer to kupa jest i kiepski do porównywania. Ten gaźnikowy jeszcze był jakiś bardziej normalny, a te nowsze na wtrysku są tragiczne. Motocykl jest tak ułożony byś się przesiadł z MZtki i czuł jak w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wójens Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Gaznikowca mialem, do 6 tys to w ogole nie szlo, potem juz bylo fajnie. ;) Ale fakt moc oddawal liniowo, az tak ze w miedzy czasie w szachy mozna bylo grac ;d Cinek@ spoko ja nie mowie, ze tor jest zly. Po prostu przy odrobinie samozaparcia sporo sie mozna samemu na "ulicy" nauczyc. ;) Edytowane 10 Września 2014 przez wójens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Do zmakniecia mi brakuje 0.5 cm nie wiem duzo malo?Rozmawiamy o przedniej? do 6 tys to w ogole nie szlo, potem juz bylo fajnie. ;) Ale fakt moc oddawal liniowoNie kumam. To albo liniowo, albo nieliniowo bo ciągnie od 6000 obr/min... :blink: Edytowane 10 Września 2014 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wójens Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Nie o tylnej - 0.5 cm na przedniej to dla mnie hardcore. Napisze innaczej fazer nie mial dolu, potem szedl, ale nie oddawal tego jakos gwaltownie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) na torze obie byś zamknął ;P room ;) a tył zamknąć nie problem, ułożeni ciała nawet nie na enduro tylko klasycznie i zamknięcie bez problemuSherman tak na marginesie, słyszałeś, że Twoja była suka szuka nowego właściciela? Edytowane 10 Września 2014 przez cinekban87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Zawsze można się spotkać na rynku i dać w mordę ;) . Ja wolę dać w palnik i nie mówię o wódzie ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Napisze innaczej fazer nie mial dolu, potem szedl, ale nie oddawal tego jakos gwaltownie. ;)Miałem FZS1000 na gaźniku i zupełnie nie zgadzam się z tym co piszesz!Fazer ma bardzo dobry dół, chyba że chodzi Ci o 600ccm... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ja wolę dać w palnik i nie mówię o wódzie ;)Mówisz o zrobieniu krechy ;) . Miałem FZS1000 na gaźniku i zupełnie nie zgadzam się z tym co piszesz!Fazer ma bardzo dobry dół, chyba że chodzi Ci o 600ccm...Kolega miał 1100 fajnie zapier*alał ale hamulce to porażka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wójens Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) No tak tylko ja juz mowilem nie scigam sie, w warunkach drogowych to jak sie ma nawet 0.5 zapasu to i tak juz mozna ladnie grzac po zakretach. @Marecki - Tak chodzi mi o 600, a to litr moze byc slaby z dolu? Edytowane 10 Września 2014 przez wójens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Czy litr może być słaby z dołu?- ano może. Miałem R1 w wersji RN12 (wtrysk), ostatnio kupiłem w wersji RN04 na gaźniku - różnica jest naprawdę odczywalna. RN04 dużo lepiej zbiera się z dołu i elastyczność silnika jest dużo lepsza. Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 mialem fzs 1000 na gazniku, jednym słowem - lokomotywa, od wolnych obrotow ciągnął jak poj..any Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wójens Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 No tak, ale proponuje przejechac sie fzs600 to wtedy bd wiadomo co mialem na mysli piszac "nie ma dolu" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 miałęm fzs 600 świetne moto, najlepiej na gumie tym mi sie jezdziło a przynajmniej udawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wójens Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 miałęm fzs 600 świetne moto, najlepiej na gumie tym mi sie jezdziło a przynajmniej udawałoZeby sie wkoncu nie okazalo, ze jedyne co miales to kon na biegunach ;) buhaah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi