zxr89 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Witam. Mam pytanie jakie swiece zalozyc do Kawy zxr 400 , aktualnie mam jakies stare NGK CR9EK, jak powiedzial poprzedni wlasciciel maja ponad 3 lata chyba troche stare? Bo motocykl przestal na nich odpalac(wczesniej zalalo je) ale przeczyscilem i smigal normalnie. Czy swiece Denso U27ETR beda tak samo dobre jak NGK CR9EK?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dobierz świece w katalogu i takie złóż, denso też są dobre, ale osobiśie do NGK mam większe przekonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Świece nie mają daty ważności mogą mieć nawet 10 lat i być dobre, wszystko zależy jaki przebieg przez te 3 lata przepracowały. Moim subiektywnym zdaniem to lepsze jest denso :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 densoostatnio sporo jest cyrków z ngk Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxr89 Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Tal wezme Denso. Te ngk nie wiem jaki maja przebieg , tyle wiem ze sprzedający nie zmienial ich jak kupił od wcześniejszego właściciela. Ceny denso wachaja sie juz od 24 zl sztuka. Sent from my RM-914_eu_euro1_327 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 densoostatnio sporo jest cyrków z ngkZe niby co z nimi jest ? albo ja cos przespalem :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxr89 Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 To moze Panowie w jakich sklepach internetowych kupujecie świeczki?;) Sent from my RM-914_eu_euro1_327 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ja kupiłem na ebayu. 4 komplety irydówek. 3 sprzedałem z zyskiem i ten co mi został wyszedł za darmo. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 https://www.moto-akcesoria.pl/m47/louis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxr89 Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Zakupilem Denso U27ETR, sam mechanik stwierdzil ze to dobre swiece;, mimo zakupu przez internet wygladaja na oryginal ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi