MateuszMoto Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Witam mam taki problem ze swoją kawką zegary po przekręceniu kluczyka nie robią testu dopiero jak zdjiołem kleme i podłączyłem od akumulatora nie świeci się kontrolka od luzu "N" i oleju oraz przebiegu nie pokazuje,motocykl wogule nie kręci.Gdzie szukać przyczyny? bezpieczniki całe kostki wszystkie na miejscu. Edytowane 11 Lipca 2014 przez MateuszMoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 A może aku kaput? Mierzyłeś spadek napięcia przy próbie odpalenia? Sprawdź też mase... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszMoto Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Akumulator dobry naładowany,napięcia nie mierzyłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 To zmierz. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Głowny bezpiecznik też dobry ? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Akumulator dobry naładowany,napięcia nie mierzyłem.. to nie jest logiczna odpowiedź i pisząc w ten sposób nie uzyskasz poprawnej odpowiedzi. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszMoto Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Temat do zamknięcia problemem było rozpięta kostka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi