poncio Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Cześć wszystkim forumowiczom,w dniu 12.07.2014 biorę ślub. Moja narzeczona uwielbia motocykle (niestety na tą chwile jeździ jako mój plecaczek), więc chciałbym spełnić jej marzenie i zebrać ludzi, którzy mogliby stworzyć eskortę... oczywiście motocyklową. Proszę, aby chętne osoby napisały do mnie, na pewno się odwdzięczę Jak wiadomo taki dzień dla każdego człowieka jest bardzo wyjątkowy i takim sposobem chciałbym aby był jeszcze bardziej ;)Ślub odbędzie się na Pradze w katedrze Floriana na ul. Floriańskiej (na przeciw miśków) godzina 17Mam nadzieję, że znajdzie sie kilka osób chętnych do pomocy Jeżeli temat założyłem w złym temacie to prośba moderatorów o przesunięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pini0 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Uuu, zawsze chciałem wziąć w czymś takim udział Jak będę miał możliwość i czas, to ja się piszę. Ale to minimalne szanse z tym początkiem lipca. Możecie przesunąć? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Uuu, zawsze chciałem wziąć w czymś takim udział Znudzi Ci się, uwierz ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Terminu już niestety nie przesunę ale tak czy siak serdecznie zapraszam :) Raz uczestniczyłem w czymś takim i przeżycie jest niesamowite. Znudzi Ci się, uwierz ;) Oj tam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Byłam jako wsparcie raz na takiej imprezie i jest to fajne przeżycie, zwłaszcza dla samych zainteresowanych:) A Florian to piękna katedra, więc powiedz tylko o której - jeśli bedę mogła, chętnie podjadę:) Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Gratulację i powodzenia na nowej-wspólnej drodze :) Robiliśmy eskorty ale zawsze dla znajomych bliższych lub dalszych. Przeżycie owszem jest jeśli tych ludzi choć trochę znasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) tak jak tam przedmówcy napisali. Jak tylko będę miał wolne od roboty to mogę pomóc :)Pewność co do wolnego powinienem mieć za kilka dni. Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Jarzombek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 @up mam nadzieję, że wolne będzie ;) Miło ze powoli ktoś sie tym tematem interesuje :) Gdyby sie uzbierało z 10 osób było by super! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfastar Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ja z Narzeczoną przybędziemy na 100% :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 a spod kościoła dokąd? ps. śledzę wątek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 a spod kościoła dokąd? ps. śledzę wątek :) Mościska ul Postepu :) Podawałem ze slub jest o godzinie 17 natomiast chyba najlepiej jest robić eskorte już po ślubie jadąc do sali czyli trzeba liczyc +1h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Zapraszam do wzięcia udziału... jest utworzone wydarzenie na FB :) https://www.facebook.com/events/821670701184198/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 z miłą chęcią bym dotarł, tym bardziej że i ja miałem taką eskortę i wiem co to znaczy ale niestety nie posiadam w tej chwili żadnego moto przykro mi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi