rozkosmany Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Stara NTV :) Silnik taki sam (koleżanka nie wspomniała że ją wnerwia) Nie ma łańcucha tylko wał napedowy w monowahaczu. Odpada więc problem zakładania trybów, naciągania łańcucha, smarowania tego wszystkiego co i tak się pobrudzi i wnerwi niewiastę. Za to jest świetne dojście żeby felgę wypucować :laugh: Moduł zapłonowy lepiej umocowany a regulator w takim miejscu że nawet go nie znajdzie. Zgubic go nie ma możliwości, chyba że z całym motocyklem. Przednie koło nawet jak zabezpieczenie tulejek nie jest zakrecone to też nie odleci. Pozycja super wygodna, zegary czytelne z fajnymi lampkami. Dźwignie chodzą leciutko. Całość nawet objuczona pali malutko niczym skuter.Czego więcej chcieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Stara NTV :) Silnik taki sam (koleżanka nie wspomniała że ją wnerwia) Nie ma łańcucha tylko wał napedowy w monowahaczu. Odpada więc problem zakładania trybów, naciągania łańcucha, smarowania tego wszystkiego co i tak się pobrudzi i wnerwi niewiastę. Za to jest świetne dojście żeby felgę wypucować :laugh: Moduł zapłonowy lepiej umocowany a regulator w takim miejscu że nawet go nie znajdzie. Zgubic go nie ma możliwości, chyba że z całym motocyklem. Przednie koło nawet jak zabezpieczenie tulejek nie jest zakrecone to też nie odleci. Pozycja super wygodna, zegary czytelne z fajnymi lampkami. Dźwignie chodzą leciutko. Całość nawet objuczona pali malutko niczym skuter.Czego więcej chcieć?I ja sie pod tym podpsiuję, jako człowiek uzależniony od tego modelu. Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozkosmany Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja nie jestem uzależniony. Ale kiedyś mnie naszło żeby logiki trochę użyć w ocenie motocykli i wypadło że NTV jest niezła i będzie świetnie nadawać się na jakieś trasy w nieco mniej cywilizowanych stronach. Tym bardziej że ma niezłe notowania jak kto na urode moto nie zwraca wiekszej uwagi. No to se kupiłem taka sierotę która czeka teraz w szopie na swoja kolej do ogarnięcia :laugh:(najważniejsze że od pierwszego właściela który nawina kilka tysięcy i zdążył popsuć tylko gaźniki i troche namotał w kablach. Dalej nie doszedł na szczęście. Tak więc będzie banglać aż miło) tutaj ktoś nieźle fote zrobił i nawet ładnie wyglada na niej :) Własnie taka wyrwałem z fabrycznym mocowaniem kufrów i w wersji 600 ccm :) Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez rozkosmany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 urodę NTV psują wyłącznie felgi... bleeehdać felgi od horneta albo od VRF razem z wahaczem *(da się - widziałem) i zupełnie inny motocykl Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozkosmany Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 A może to nie była NTV tylko Bross czy jak jej tam i nic nie miała zmieniane :) Bo po co niby by ten wahacz wymieniać? Żeby upgrade na łańcuch zrobić? Sam wahacz NTV-ki jest super uważam. Nie żebym tak kochał wały napedowe bo akurat jestem fanem łańcucha :) Nie mniej obiektywnie patrząc ma kilka zalet pasujących do dalekich wyjazdów a poza tym to same wady. Dodatkowo przekonuje mnie to mono zawieszenie dlatego że nikt nie zanotował urwania się tego wszystkiego gdzieś na jakichs dziurach. Tak więc japończycy pokazali kolegom z niemiec już dawno temu że da się to zrobic dobrze. Ale na szczęście standardowo pozostali przy łańcuchach. Mnie kiedyś w oko wpadła synteza NTV z siedzeniem i zadupkiem od Gutka. Nawet ze starymi kołami wygląda fajnie :)Ciekawe co byłoby gdyby szprychowe koła założył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekvtx1800n Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Africa Twin vs Transalp No i weź się zdecydujAfrica 750 60 KM /Trans 700 60 KM Cytuj "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie wspaniale..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 jeśli w tej samej cenie to dzisiaj brałbym trampka + wymiana zawiasu Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi