heniek128 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Po 250 2t o ile był to wyczyn to na pewno cię moc 450 nie zaskoczy a wręcz możesz się rozczarować bo w 4t nie ma takiej petardy na wysokich obrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 tak był to kx :D kurde :/ dobra na jedna odp. mam czekam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 refa i jeszcze jedno a yamaha wr 450f czy ktm exc 450? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 EXC 450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 duzo kasy częsci kosztuja?mam jeszcze jedno pytanie czy jest róznica w yamaszce w pomiędzy Yamaha wr 450f czy Yamaha wr 450? Czy to to samo?a jeszcze co bedzie lepsze (moc koszty utrzymania) wr 450 czy drz 400 (s lub E )refref ref refreflipa. No to dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 na twoje pytania masz odpowiedzi w dziesiątkach tematów natym forum, przede wszystkim czytaj tohttp://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/158645-wybor-pierwszego-motocykla-crossenduro/?do=findComment&comment=2016245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 dużo mi to mówi ;d do zamknięcia dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi