Papa Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 a od czego ma sie wskaznik temp :mrgreen: jakos jeszcze mi sie nie zatarl a juz zmienialem olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 ja polecam Mobil1 Extra 2 T-full syntetyk-jest bardzo dobry,nic sie nie dawi,nie dymi za bardzo przy normalnej jezdzie,jak ja wkrece to dymi ;) ;) ;) polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ja polecam dwa oleje : Castroll R2 2T i Motula 600 2T - sa to bardzo dobre oleje i smialo mozna je polecic. Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Poprzedni włascieciel mojej DT lał Castrol Super TT 2T , czy moge "przesiąść sie" na Castrol R2? A jeśli nie to co myślicie o Super TT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Sorx ze odswiezam temat i wale seryjnego posta ale zalezy mia na odpowiedzi na poprzednie pytanie: Poprzedni włascieciel mojej DT lał Castrol Super TT 2T , czy moge "przesiąść sie" na Castrol R2? A jeśli nie to co myślicie o Super TT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekHelix Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 mozesz przejść na jakikolwiek olej, dzisiejsze sie w pełni mieszają chyba ze jest jakies zastrzezenie na butelce, a jak nie chcesz zeby ci sie w dozowniku wymieszały to wyjeźdź ten z dozownika do konca, zeby nie zatrzeć maszyny przy wykańczaniu oleju ze zbiornika lej do baku mieszanke, bedzie mial podwójne smarowanie i troche pokopci ale na pewno nic sie nie stanie. a potem wlewaj do dozownika co chcesz. Ja osobiście do starych silników mieszankowych lałem zwykły olej silnikowy półsyntetyczny 10w40 i dobrze mi szło SHLka zrobiła ponad 51tkm icały czas jezdzi, do dozownika polecam ORLEN 2t polsyntetyczny, spełnia API TC czyli to samo co oleje za 40 czy 50 złotych a kosztuje 9- ekonomia. pozdrawiam i napisz co zalałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 ja gilera zulu (nie zapowinajmy ze jest to dosyc wyzyłowany silnik (seria to 9 km)) bez lipy jezdziłem na mobilu 2t pół syntetycznym zero problemów a koszt to 20 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 NIE KUPUJCIE SYFOW ZE STACJI BENZYNOWYCH !! TO WIELKI SHIT !! Najlepszy jest castrol ... badz mobil-1. Pozostale renomowane marki takze, byle nie syf ze stacji - to sie nawet do smazenia nie nadaje :!: :clap: Pozdrawiam! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Poprzedni wł. lał Castrola Super TT 2T, niedawno zalałem Castrol R2 RACINGBIKE i jest git, coprawda zaczął minimalnie więcej kopcic bo R2 nie ma tych natydymnych dodatków tak jak Super TT ale jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Mój kumpel jeździł na rozpuszczalniku (zamiast bezyny) a lał olej kujawski i mówił ze takie połaczenie jest najlepszy (wiem ze idiota).Mam pytanie a jaki olej jest najlepszy do silnika ja kupiłem jakis BDG olej niechlorowany do przekładni i teraz chce zmienic na cos lepszego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 Statoil 2T półsyntetyk 25zł/l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 Poprzedni wł. lał Castrola Super TT 2T, niedawno zalałem Castrol R2 RACINGBIKE i jest git, coprawda zaczął minimalnie więcej kopcic bo R2 nie ma tych natydymnych dodatków tak jak Super TT ale jest gitBardzo slusznie ... Statoil 2T półsyntetyk 25zł/lGod ! Odwazny jestes ... ja za zadne skraby nie wleje do dozownika stacjowego shitu...Jedynym wyjatkiem jest Hipol do extra przeciazen ... nadaje sie b. dobrze do skrzyni w endurkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 Uwarzasz że statoil 2t jest zły?? 8O a wedłg ciebie jaki jest lepszy??:> (p.s to dla czego ten olej kosztuje 25zł/l i silnik jeżdżon na tym oleju po rozebraniu ma warstwe ochroną skoro jest g****niany??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 Uwarzasz że statoil 2t jest zły?? 8O a wedłg ciebie jaki jest lepszy??:> (p.s to dla czego ten olej kosztuje 25zł/l i silnik jeżdżon na tym oleju po rozebraniu ma warstwe ochroną skoro jest g****niany??) Nie wnikam. Zostaje przy castrollu / mobilu / motulu - za zadne skarby nie kupie syfu marki jakiejs stacji benzynowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 Ja uwarzam że Statoil 2T jest dobry, i nikt mi nie wmówi że to syf........ jeżdże na nim już 7 lat i nigdy mnie nie zawiódł........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi