yaca89 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Potrzebuję pomocy odnośnie kontrolek. Przerabiam F3 i chciałbym odchudzić instalację aby się ładnie zmieściła pod bakiem.Nie mam licznika więc tutaj moja prośba jakie przewody z wtyczki mam podłączyć do żarówki aby świeciły: neutral, olej, stopka boczna. Kierunkowskazy oraz światła długie znalazłem ale za nic nie mogę sobie poradzić z resztą. Proszę o informację jeżeli ktoś już temat przerabiał. Co mogę jeszcze wyrzucić z tej wiązki? Ma ktoś schemat instalacji na europe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Daj maila to Ci prześlę. Chociaż nie, ja mam na Stany. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaca89 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 na stany też mam i jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 podłącz zegary do wtyczki i przecinaj przewody po kolei i zobacz co się będzie działo na zegarkach.... trochę pracochłonny temat ale do zrobienia ;) bez schematu trzeba sobie jakoś radzić zaopatrz się w lutownicę i termo skurcze że by to później połatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaca89 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 dzięki za chęci, ale tak jak napisałem nie mam licznika... co do pozostałych instrukcji to znam temat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 No najzwyklej na świecie popatrzeć jaki przewód jest przy czujniku i sprawdzić jego drogę do zegarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaca89 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 na to już wpadłem...chciałem się obejść bez tego ;) dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabokow Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Nie wiem czy wersja UK różni się od reszty Eu. Cytuj https://www.youtube.com/watch?v=4bOYumujA_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi