ignac12 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie wiem czy w dobrym wątku zakładam temat?Może jest ktoś w Małopolsce albo w Śląskim kto byłby tak uprzejmy użyczyć mi na sekunde motoru żebym się przysiadł, przejechał, ogólnie zobaczyć sprzęta na żywo?Jestem z Zakopanego i mogę gdzieś podjechać...Myślę o zakupie KTM EXC 200, może 125,a może 250 - wszystko raczej 2T Mail do mnie [email protected]tel. 606 dwa 18 3 dwa 1 Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez ignac12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 kurcze, a właśnie rozebrałem swojego :/ a miałbyś niedaleko :) Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignac12 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Aj, szkoda :( A skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Mszana D. Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignac12 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Już byłem na jeździe próbnej - na własnym EXC 200 :)Miód maszyna, coś czuję że dużo błota przekopie zanim ogarnę sprzęta.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkes Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Extra sprzęcik, ile dałeś ? Ps. jeździłeś wczesniej na sx/exc 125 ? jak z mocą na tej 200tce ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignac12 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Wcześniej jeździłem na dużych klockach -> Transalp (nie w terenie) -> Afryka (nie w terenie) -> XR400R (próbowałem w terenie ale dla mnie za ciężki) -> teraz KAT - narazie jeżdżę delikatnie, zrywna bestia, pazury pokazuje na wyższych obrotach, zawieszenie "kosmiczna bajka" zawieszenie zrobiło na mnie największe wrażenie, biegi krótkie i szybkie (ale o tym już pisali koledzy w innych postach).Ogólnie mocy ma dość przy mojej wadze 72kg, z ciuchami na pewno więcej.Dałem 29.000 Edytowane 14 Maja 2014 przez ignac12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 GIT sprzęt:D w góry nie ma nic lepszego niż EXC 200.A mam pytanie jak jest u was z jazdą w okolicach zakopanego przeciez tam wszędzie ścieżki turystyczne i park narodowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Już byłem na jeździe próbnej - na własnym EXC 200 :)Miód maszyna, coś czuję że dużo błota przekopie zanim ogarnę sprzęta.Pozdrawiam! Gratuluję nowego nabytu:) Polecam jak najszybciej zainwestować w osłonę dyfuzora, bo na kamieniach szybko będzie płacz:)Do jazdy po twardym trudnym terenie radzę spróbować rozłączenia kabla od modułu - łagodniej oddaje moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignac12 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Co do osłony dyfuzora - już zamówiłem bo dyfuzor wgiąłem na pierwszej przejażdżce :))Teren do jazdy? Miałem mocną zagwózdkę gdzie ja mogę jeździć, ale uprzejmi koledzy pokazali super teren, do TPN w ogóle nie wjeżdżamy.Wiadomo że ludzie chodzą wszędzie więc po prostu trzeba zwalniać i uważać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi