lukaslion Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Na moje oko nie ma żadnych niepokojących objawów chodzi dobrze, pali bez najmniejszych problemów, ale to mój nowy nabytek i chciałbym też usłyszeć opinię innych osób. Pozdrawiam http://www.youtube.com/watch?v=6LBQge_ltuY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaciekV Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 na ssaniu strasznie rzęźi i przerywa. Miaem cbr f3 z tym samym silnikiem z 95r a to 2002r ale moja cbr tak nie chodziła. Na twoim miejscu na początek zrobił bym pełny serwis silnika a juz na pewno wymienił olej i świece na ssaniu na 2 tys obr też zdarzało się że przerywał a tam jest oryginalny tłumik a chodził jak na przelocie (wybuchy w wydech)Zrób też serwis gaźników i dobrze je wyreguluj. ogólnie całkiem ładna maszyna :)to że sprzedający mówił że coś było wymienione to nie znaczy że to prawda.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaslion Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 na ssaniu strasznie rzęźi i przerywa. Miaem cbr f3 z tym samym silnikiem z 95r a to 2002r ale moja cbr tak nie chodziła. Na twoim miejscu na początek zrobił bym pełny serwis silnika a juz na pewno wymienił olej i świece na ssaniu na 2 tys obr też zdarzało się że przerywał a tam jest oryginalny tłumik a chodził jak na przelocie (wybuchy w wydech)Zrób też serwis gaźników i dobrze je wyreguluj. ogólnie całkiem ładna maszyna :)to że sprzedający mówił że coś było wymienione to nie znaczy że to prawda.... Dzięki za uwagi i odpowiedź. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts