lukaslion Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Na moje oko nie ma żadnych niepokojących objawów chodzi dobrze, pali bez najmniejszych problemów, ale to mój nowy nabytek i chciałbym też usłyszeć opinię innych osób. Pozdrawiam http://www.youtube.com/watch?v=6LBQge_ltuY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 na ssaniu strasznie rzęźi i przerywa. Miaem cbr f3 z tym samym silnikiem z 95r a to 2002r ale moja cbr tak nie chodziła. Na twoim miejscu na początek zrobił bym pełny serwis silnika a juz na pewno wymienił olej i świece na ssaniu na 2 tys obr też zdarzało się że przerywał a tam jest oryginalny tłumik a chodził jak na przelocie (wybuchy w wydech)Zrób też serwis gaźników i dobrze je wyreguluj. ogólnie całkiem ładna maszyna :)to że sprzedający mówił że coś było wymienione to nie znaczy że to prawda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaslion Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 na ssaniu strasznie rzęźi i przerywa. Miaem cbr f3 z tym samym silnikiem z 95r a to 2002r ale moja cbr tak nie chodziła. Na twoim miejscu na początek zrobił bym pełny serwis silnika a juz na pewno wymienił olej i świece na ssaniu na 2 tys obr też zdarzało się że przerywał a tam jest oryginalny tłumik a chodził jak na przelocie (wybuchy w wydech)Zrób też serwis gaźników i dobrze je wyreguluj. ogólnie całkiem ładna maszyna :)to że sprzedający mówił że coś było wymienione to nie znaczy że to prawda.... Dzięki za uwagi i odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi