WojtekZXR750 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Moze to dziwne ale oddalem moto do serwisu i po kilku godz mechanik zadzwonil ze moto juz gotowe. A powiedzial ze wymienil tylko olej i cos tam podregulowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Zobaczymy na jak dlugo :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Moze to dziwne ale oddalem moto do serwisu i po kilku godz mechanik zadzwonil ze moto juz gotowe. A powiedzial ze wymienil tylko olej i cos tam podregulowal.Ile Cię skasował ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekZXR750 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 430zł. A czemu Panie Adamie twierdzisz, że nie będzie to na długo? Jakaś fuszerka tymczasowa? Bo w czeskim warsztacie zaśpiewał mi 1300zł za naprawę tego. A jak wiadomo dałem tam gdzie taniej u prywatnego kolesia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Stary olej też może powodować problemy z wrzucaniem biegów więc kto wie. Pojeździsz trochę to się wyjaśni. Ale za wymianę oleju policzyli Ci jak za zboże. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Bo to dosc charakterystyczny objaw i wymiana oleju sie tego nie zalatwi :).No ale pojezdzij, moze akurat sie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekZXR750 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 I dupa dalej szarpie... ale tylko gdy mam dosłownie 1/4 gazu na manetce. Dziwne czemu gdy zredukuje z 3 na 2 to jest wszystko ok? Problem jest tylko gdy zmieniam z 1 na 2. Moto dzisiaj idzie znowu do mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dziwne czemu gdy zredukuje z 3 na 2 to jest wszystko ok? Problem jest tylko gdy zmieniam z 1 na 2Możesz mieć problem z wybierakiem biegów lub wodzikiem Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ortega Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 I dupa dalej szarpie... ale tylko gdy mam dosłownie 1/4 gazu na manetce. Dziwne czemu gdy zredukuje z 3 na 2 to jest wszystko ok? Problem jest tylko gdy zmieniam z 1 na 2. Moto dzisiaj idzie znowu do mechanika. the winner is.... Wojtek powodzenia z naprawą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekZXR750 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 We wtorek motocykl będzie gotowy do wymiany wodzik + uszczelka no i nowy olej. 600zł za ta naprawe ponieważ za poprzednia zapłaciłem 430zł i teraz dostałem zniżkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A jaka jest przyczyna wygiecia wodzika ???Usuwanie skutku, a nie przycyzny usterki bedzie cie tylko wiecej kosztowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi