cebra86 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 siemanko szukam sciga do 7,5 tysia pojemność 600 i w gore , jestem z Ełku , najlepiej okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 scig - a co to takiego ? 7,5 tysia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Znalazł by się GSXR 750 K0, ale za 9 k zł. Może dostarczyć go do Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zadzwoń pod ten numer 602450497 i powiedz o co Ci chodzi. To mój kumpel z Giżycka co zna takie tematy. Ja mu wyslę esa zeby wiedział o co chodzi. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebra86 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 dobra dzięki Pany , dzisiaj kupiłem , pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 To się pochwal :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebra86 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) hona cbr 600f z 1999 roku w niebiesko-czerwonym malowaniu ;) sliczna jest ;) , będzie trzeba trochę w niej porobić , regulacje , synchronizacja i plyny powymieniać na początek i można latac a z czasem kierunki na ledy , tłumik z seryjnego na cos innego , klamki , manetki z czasem się zobaczy ile kasy będzie , pzdr bym wrzucil foty ale cos nie wiem jak tu ogarnac Edytowane 22 Grudnia 2013 przez cebra86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi