bUgI Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Witajcie po miesiecznej przerwie.Udalo mi sie szczesliwie wrocic. Sahara latem to pieklo na ziemi. Kilka przykladowych zdjec zamiescilem w albumie.http://forum.motocyklistow.pl/album_cat.php?cat_id=6 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 WITAJ i GRATULACJE...mam nadzieje że nie poprzestaniesz na zdjęciach i napiszesz pare słów - czekam z niecierpliwością...Zdjecia świetne... a to z oazą i tym smykiem idącym naprzeciw ZAJ....STE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 To musiała być prawdziwa przygoda. Podobnie jak Marlew czekam na relację jeśli znajdziesz czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 21 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 mam nadzieje że nie poprzestaniesz na zdjęciach i napiszesz pare słów - czekam z niecierpliwością... Oczywiscie, jak tylko sie zbiore to napisze tu skrotowa relacje.Pelniejsza bedzie w Swiecie Motocykli, na mojej stronie i w serwisie wyprawy.onet.plTam rowniez zamieszcze znacznie wiecej klimatycznych zdjec. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Czolem! Moje szczere gratulacje!!Jak tam jezdziles, to od czasu do czasu sie zastanawialem, co tam wyprawiasz i co sie u Ciebie dzieje.Czekam na najnowszy SM!! Choc to chyba wejdzie dopiero za dwa miechy...?No i jakis skrotowy opis tez sie przyda, bo poumieramy z ciekawosci :P.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 No Pawle jesteś wielki;Moje gratulacje odbyłes niesamowitą podróż. Mam nadzieję, że od Workuty w przyszłym roku już się nie wywiniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 26 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2004 Mam nadzieję, że od Workuty w przyszłym roku już się nie wywinieszPowiem Ci szczerze, ze po dwoch z kolei wyjazdach na pustynie ciagnie mnie jak nigdy w chlodniejsze rejony.Tak wiec nastepnym razem albo Karelia i Kola albo Workuta. Ale czy za rok czy za dwa to jeszcze czas pokaze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekon Opublikowano 26 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2004 Chyle nisko czolo, pelen podziwu...i czekam tak ajk reszta na obszerna relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 gratuluje szcześliwego powrotu z super wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iza_belka Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Coś pięknego.. Nie czytałam co prawda, czy wcześniej już coś na ten temat pisałeś, dlatego nie wiem, ale powiedz, gdzie masz bagaże? Bo na zdjęciach motocykl jest wolny od sakw i tym podobnych.. I tak się zastanawaima, jak to rozpracowałeś..Ale pomysł na wyprawę jest fantastyczny.. Może i mnie się kiedyś uda..Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 28 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 ale powiedz' date=' gdzie masz bagaże? [/quote']Cala ekipa to dwa pojazdy. 4 osoby w samochodzie i ja sam na motocyklu.Takie rozwiazanie ma tylez samo zalet co wad. Z jednej strony na samochodzie mialem wiekszosc bagazy (przy moto mialem tylko zamocowane dwie sakwy 2 x 20l z najpotrzebniejszymi rzeczami) i dodatkowe paliwo, jednak z drugiej strony mobilnosc samochodu (zarowno na asfalcie jak i w terenie) jest znacznie mniejsza niz motocykla co z kolei powoduje koniecznosc wielokrotnego czekania na reszte ekipy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Jestem pod wrazeniem. Fakt ze jednak wybralbym aspekt samochodu towarzyszacego, ze wzgledu wlasnie na bagaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi