płota Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 hej mam aprilia rx 70cm jagoda cylinder i na każdym biegu smiga tylk na 6 jak dam full manetke to przerywa co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Wymień świecę Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
płota Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 hej już mam druga swiece i to samo.....teraz miałem dysze 95 dziś wstawiałem 106 bo może za mala trochę była... a gaznik mam 21 dellorto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 A w ogóle to kiedykolwiek śmigał na tym cylindrze dobrze? Bo coś mi się zdaje, że cylinder to chiński shit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
płota Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 ogolnie ładnie chodzi na tym cylindrze,ale przerywa moc jest pali bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
płota Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 dysza 106 i tez przerywa jakies sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Pokombinuj z przerwą świecy zmniejsz albo zwiększ przerwę, U mnie w RS 50 to było przyczyną, z oryginalna przerwą nie chodziła dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Instalowałem kiedyś ten szit, przed założeniem trzeba poprawiać kanały, nowy cylinder jest owalny, tego nie dało się ustawić żeby pracowało poprawnie. Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
płota Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 zobaczę może faktycznie to swieca,i jej przerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi