piórko Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Nie no coś Ty, looooz :biggrin:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyR6 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 gratulacje , teraz dosiadaj rumaka i rura do przodu :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolek112 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 gratulujemy ;-)u mnie za oknem słoneczko, a nie słyszałem w pogodzie o załamaniu pogody więc u Ciebie pewnie też ;pJa po 12 pewnie wyjadę na jakąś małą przejażdżkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 No to graty. Pogoda sztos, więc śmigaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicek27 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 I mamy kolejną motocyklistkę w świętokrzyskim! ;) Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Gratulacje , bo pewnie niewiele kobiet { dziewczyn } zdaje na moto. Mój syn w sobotę zdał na B. za czwartym podejściem z jazdy. Teraz musi trochę dorosnąć do A i też będzie startował , po tę kategorię. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Dzieki chłopaki i na legalu LwG!Właśnie napisałaś, że dotychczas było upalanie na nielegalu ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Gratulacje , bo pewnie niewiele kobiet { dziewczyn } zdaje na moto. Mój syn w sobotę zdał na B. za czwartym podejściem z jazdy. Teraz musi trochę dorosnąć do A i też będzie startował , po tę kategorię. :biggrin:Sporo zdaje egzamin na moto, ale później jakoś znacznie mniej ich jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empirelife Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 jezdza jezdza, Ci co postarali sie by miec moto, w tych czasach trzeba sie niezle narobic zeby miec w mlodym wieku i prawko i motocykl i nie ciagnac od rodziny pewnie dlatego tez zjawisko o którym piszesz Piórkojezdze codzienie trasy po okolo 150 km-moto to dla mnie wybawienie, wsiadam jade parking for free, szybko z przyjemnoscia i bananem na buzi, dzis pojechalam na objazd znajomków, poprostu nie ma nic lepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Wiesz, ja widzę ile dziewczyn przychodzi do nas na kurs PJ, potem dostają papiery, a później...ich nie widać. To oczywiście duże uogólnienie, ale wciąż kobieta na motocyklu to rzadkość. P.S. Empirelife - fajnie, że Cię tak wciągnęło od początku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empirelife Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 dziekuje wszystkim,aby potwierdzic ze egzamin nie jest taki straszny pochwale sie jakies 2 tygodnie po zdanym A2 zdalalm na pełne A (durne przepisy) wiec ogarnelam 2 egzaminy pod rzad kazdy pozytywny za pierwszym razem, dlatego teraz druga czesc planu zapraszam do obserowwania i zagladania ewamajcher.wordpress.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman144 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 GRATULACJE !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThomasGP Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Tym bardziej, należą się podwójne gratulacje ! Cytuj Wyścigi motocyklowe - www.motosp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empirelife Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Chwale sie po raz kolejny ,moze nie motocyklowe ale zdałam egzamin na operatora koparko-ladowarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Poważnie !? Łoo to gratulacje, pierwsza kobieta o której słyszę, że ma coś takiego. A wcale nie jest łatwo pojąć te napędy hydrauliczne itd tym bardziej jak Ktoś nie robi na maszynie. Jeszcze raz gratulacje (życzy operator koparki) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi