Diabeł Piszczałka Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Czy ktoś miał styczność z łańcuchami napędowymi marki CZ? Interesuje Mnie opinia o najmocniejszym łańcuchu tego producenta o oznaczeniu SDZZ, który wg sprzedawcy z allegro jest fabrycznie montowany w Ducati Hypermotard 1100. Jeśli ktoś jeździł z łańcuchem tej marki, będę wdzięczny za każdą opinię, natomiast głównie zależy Mi na potwierdzeniu informacji, czy Ducati faktycznie montuje/montowało te łańcuchy. Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Odświeżę temat. Ktoś używał tego SDZZ? Kupiłem za śrubk do swojego B12 w ramach testów od mojego dostawcy części. Wiem, że jeżdżą na cz w crossie i dają radę, Spotkaliśmy się z łańcuchami tej firmy w silnikach do motocykli bmw i samochodowych. Będę wdzięczny za opinię. :) Edytowane 9 Lipca 2014 przez grizzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Raczej kiepsko będzie z tymi opiniami, Ja czekam na choćby jedną od zeszłego roku. :D Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Grizzli da pierwszą :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Pojeżdżę, to zobaczę. Cena była megadobra. Do tej pory miałem złoty rk (na pierwszy montaż) i zaczął zdychać po 26 000 km. Ciekaw jestem, ile wytrzyma złoty cz. Zdam relację. :) Edytowane 9 Lipca 2014 przez grizzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Cena zabójcza w szczególności że opisy porównują go do ZVMX. Jestem bardzo ciekaw jak jest w rzeczywistości. Dużo lataj, mocno odkręcaj, żeby opinia wyszła jak najszybciej :D Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Opinia nr jeden-daje radę. Zrobiony pierwszy tysiąc kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałmoto Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Witam, kupilem sprzęt od chłopaka z Obornik tzn okolice Poznania i tez mam zamontowany łańcuch CZ pewnie z tego samego źródła co Grizzli z tego co mi powiedział jest to model sdz i ma przejechane 5 tys km, Na razie nie widzę zużycia, ale zobaczymy co bedzie po 15 tys bede informował ;) Cytuj Suzuki GSX-R 600Suzuki DRZ 400 :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Odgrzeję temat, bo może kogoś zainteresuje. Na łańcuchu cz zrobiłem już prawie 17 000 kaemów. Nie musialem go jeszcze naciągać, żadnych zastrzeżeń, Poprzedni rk wytrzymal 26 tysięcy, wygląda na to, że ten też do tylu dociągnie. Czyli Czesi dają radę. Polecam. Edytowane 23 Października 2016 przez grizzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Potwierdzam pozytywną opinię : zrobiłem na czeskim łańcuchu kilkanaście tyś. km. ii jak do tej pory nie mam żadnych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeskiblad Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Miałem łańcuchy z Czech w Cz 175 typ 450 i jawa typ 356. CZ to bardzo tanie i solidne produkty. Polecam te markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi