kiki Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ale sprawdzałeś ustawienie rozrządządu po tym jak zaczął dziwnie pracować ? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VTR1000F Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 sprawdzalem. sprawa jest chyba jasna, po zdjęciu misy okazalo sie ze w oleju jest mnostwo zlotych opilkow, tak ze moto leci do mechanika, zeby ocenil czy da sie jeszcze cos z tego wyrzezbic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danmacz Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 opiłki w misce i ty chcesz to jeszcze reperować, dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Stało sie tak od próby postawienia go na gume,yyy to już wiesz jak go popsułeś :) Powodzenia w szukaniu drugiego pieca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VTR1000F Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Mógłby mi ktoś jeszcze podpowiedzieć, jak móglbym sprawdzić stan samego doło silnika bo mam zamiar kupić sam dół bo głowice mam zdrowe a mam okazje kupic dół w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi