olo64 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Ja mam dwa materace samopompujące http://www.sport-shop.pl/mata-samopompujaca-savory-spokey-niebieska-p-7941.htmlUżyte w zeszłym roku cztery razy a jeden codziennie do gimnastyki a cena nie powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Można kupić ciut grubszy np 5 czy 6 cm ale i rolka będzie większa do zabrania.http://allegro.pl/mata-samopompujaca-kingcamp-basecamp-comfort-i3963654670.htmlNawet jak dwa sezony wytrzyma to i tak chyba nie jest źle. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jest sens brania - to do sedna tematu.Ja osobiście targam dwuosobowy (bo dopasowany do podłogi namiotu), flokowany z Yska, czy innego reala, już nie pomnę. Specjalnie kupiłem wcześniej, coby go wymęczyć jeszcze w domu i po dwóch wymianach mam taki którego nie muszę pompować co chwilę. Maty samopompujące odpadły, za niewygodnie na tym było, no i się rozjeżdżały dwie wieczorem :cool: Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Zakupiłem kiedyś jakieś pseudowyprawowe materace z 6 niezależnymi komorami (minimalizuje skutki ewentualnego przebicia) - kolega pracujący w sklepie wyprawowym mnie namówił.Są zalety: łatwiej się pompuje ustami małe komory niż jedną dużą, nic się nie popsuło przez kilka (a moze już -naście lat).Jest jedna, ale za to masakryczna wada: spróbujcie jednocześnie spuscić powietrze z 6 komór, kombinacja 6 patyczków wciskanych jednoczesnie jest naprawdę trudna. A trzeba go zwijać równomiernie...Per saldo - nie polecam wynalazków wielokomorowych, chyba że znajdę jakąś skutecznie wypompowującą powietrze elektryczną pompkę, ta którą aktualnie posiadam ni cholery nie radzi sobie... Edytowane 11 Lutego 2014 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Myślę że warto, ale jest po zwinięciu dosyć duże i przez to ciężko upchać do torby, więc powędrowało na zewnątrz ... gdzie się przetarło o bagażnik . Po zaklejeniu już nie trzyma tak jak kiedyś, muszę jeszcze raz sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi63 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ja podpowiem tyle,ze dwa lata temu wDecatlonie kupilem materac samopompujacy sie przy rozkladaniu super sprawa ,zajmuje bardzo malo miejsca calkowicie wystarcza do wygodnego spania .jesli by kogos interesowalo jak on wyglada to moge wzucic foto,ale wystarczy tak naprawde zapytac w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi