konrad1f Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) mam żal do Owsiakaimpreza z roku na rok robi się coraz bardziej komercyjna (reklamy, Allegro, Play, Lidl, ToiCamp)o ile rozumiem potrzebę (sam takową mam ;) miasteczka piwnego to totalnie nie rozumiem powstania stoisk z fajkamiprzypałem tegorocznego woodstocku był koncert techno na finał imprezy (sorry, jakiś "znawca" mnie poprawił - podobno to był "dramendbejs" czy jakoś tak) i słowa Owsiaka o tym że nie zamyka się na inne nurtyżal, że to zmierza w tym kierunku Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Za rok będzie można chwilówkę wziąć na miejscu i wpłacić na WOŚP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 mam żal do Owsiakaimpreza z roku na rok robi się coraz bardziej komercyjna (reklamy, Allegro, Play, Lidl, ToiCamp)o ile rozumiem potrzebę (sam takową mam ;) miasteczka piwnego to totalnie nie rozumiem powstania stoisk z fajkamiprzypałem tegorocznego woodstocku był koncert techno na finał imprezy (sorry, jakiś "znawca" mnie poprawił - podobno to był "dramendbejs" czy jakoś tak) i słowa Owsiaka o tym że nie zamyka się na inne nurtyżal, że to zmierza w tym kierunkuMnie również zdziwił ten drambejs jednak zainteresowanych nie brakowało. Sądzę, ze w przyszłym roku będzie również miasteczko opli calibra, bmw3 e36 oraz fiat siena tjuningMnie jeszcze zmęczył brak jakichkolwiek zimnych napojów i żarcia w moto miasteczku. A widzisz monter, pamietam juz nawet ktore twoje moto ;pchyba nawet odmawiales picia taniego wina w sobote wieczorem ;dJoe, co do kabanosa to jak wysie czolgaliscie z pod tesco to ja zapierdalalem iole sil w nogach pod scene ;d Sam powrot do wrocka byla masakryczny . 8 godzina zajal, wiem ze to niemozliwe, ale jedzenie, lanie, znowu jedzenie, picie i kimanie na stacji paliw sporo zajmuje sporo czasu ;pPiwa nie wina ale odmawiałem :biggrin: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 A mnie mocno wkurwialy te wszech obecne kartki z napisem Free hugs.O ile nie odmawialem mlodym niewiastom, bo przy okazji to jedrny posladek, to cycolek mozna bylo wymietosic, no ale kolesie z pryszczami na ryju mnie irytowali.Czemu zadna nie miala tabliczki free fuck, czy free lodzik itd;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak356 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Była jedna z tabliczką free fuck, ale taka, że chyba nie ma takiego, co wypiłby tyle, żeby chcieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Była jedna z tabliczką free fuck, ale taka, że chyba nie ma takiego, co wypiłby tyle, żeby chcieć...Dobrze ze jej w piatek nie widzialem, bo moglbym w sobote miec problem zeby sobie spojrzec w oczy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi