Auroton Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Aż się musiałem zarejestrować na tym forum jak przeczytałem temat a co najważniejsze zobaczyłem fotki Twojej persony. Widuję Cię bardzo często na rowerze jak jeździsz po Cieszynie, nawet zwróciłeś moją uwagę jako ktoś intrygujący. Ale nie wiedziałem że jesteś motocyklowym obieżyświatem! Bardzo chciałbym się z Tobą spotkać i najzwyczajniej pogadać :biggrin:. Może zauważyłeś na mieście poruszającego się typka w szczękowym kasku AGV na białym Simsonie Schwalbe, niebieskiej SR 50, tudzież niebieskiej MZ 150. Jeśli tak to byłem ja ;) W każdym bądź razie podaj jakiś kontakt do Ciebie na pw :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Yeuop masz pierwszego adoratora... ;) Edytowane 1 Października 2013 przez maniek_7 Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Chyba wolałby adoratorkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerider Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Brawo yeuop, piękna wyprawa- planuj następną... ps nie logowałem się na tym forum od dawna, przyciągnęła mnie właśnie ta relacja bo link do niej znalazłem na innymforum.Jestem zadziwiony postawą dyżurnych prześmiewców zaakceptowali yeuopa, nie do uwierzenia... Edytowane 1 Października 2013 przez _Monter_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Chyba wolałby adoratorkę ;) Moze ma fajna siostre ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 2 słowa, great trip :cool: Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Brawo yeuop, piękna wyprawa- planuj następną... ps nie logowałem się na tym forum od dawna, przyciągnęła mnie właśnie ta relacja bo link do niej znalazłem na innymforum.Jestem zadziwiony postawą dyżurnych prześmiewców zaakceptowali yeuopa, nie do uwierzenia...thx Monter Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Nie schudlem ani kilograma. Waze ciagle tyle samo.Dywanu do czyszczenia nie oddalem. Ale za kilka lat wezme taka opcje pod uwage :)Pewnie, ze wolalbym adoratorke. Odebralem ten spiwor z pralni. Juz zupelnie zapomnialem, ze on mial akurat taki kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Dopiero teraz trafiłem na relację. Yeuop, jesteś wielki. Zazdroszczę odwagi i pięknych widoków. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Wypad pierwsza klasa! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Gdyby ktos chcial przeczytac, to tutaj jest relacja spisana w calosci: http://mototour.pl/relacje/101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 No wypas pełną parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Trzeba było zostawić opakowania po snickersach i je sprzedawać teraz z autografem jako cegiełki na następną wyprawę :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 witaj jełop.szkoda,że dopiero teraz przeczytałem twoją relację z tej wspaniałej wyprawy bo na birząco to mógłbym ci kibicować.jeśli chodz o te snicersy to firma która je produkuje za taką reklamę ich batiników powinna ci zafundować następną wyprawę.wielki szcunek i podziw za twój wyczyn :notworthy: tak trzymaj :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszW Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Trzeba było zostawić opakowania po snickersach i je sprzedawać teraz z autografem jako cegiełki na następną wyprawę :biggrin: .Starydziad, masz rację z tymi opakowaniami i dlatego, napisałem do firmy MARS (właściciel SNICKERSA) aby zasponsorowali motomaniaka Yeuopa w następnej wyprawie :cool:Chyba większość się zgodzi, że facjata Yeuopa kojarzy się ze Snickersami :biggrin: może się uda :banghead: i będzie kolejna relacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi