Staszek_s Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Jeżeli dana "kultura" jest u siebie, niech robi co chce. Jeżeli próbuje narzucić swoje zasady innej, to jest to nie fair. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ja myślę, że Ty Buber nie jesteś rasistą, po prostu masz alergię na pewne zachowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 To też jest sposób żeby to nazwać. No ale chyba wszyscy tak mamy. Jak widzisz gnoja co rysuje gwoździem samochód, to ciśnienie rośnie, jak widzę ludzi co syfią dookoła (no czuły na moje góry jestem zwłaszcza ;) ) to też ciśnienie podnosi... norma można rzec. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Janek, zainteresował mnie Twój kask, pochwal się w czym latasz :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Janek, zainteresował mnie Twój kask, pochwal się w czym latasz :) Toż już w zeszłym roku zademonstrowałem jeszcze na Ninji mój wyjściowy różowy strój. Nic bardziej fikuśnego sobie od tamtej pory nie sprawiłem. Więc co najwyżej mogę pochwalić się moją przytulanką, ale to ma dość luźny związek z motorami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Janek czy Ona nie stoi Ci na rece,przypadkiem?....gdy myjesz podłoge. Edytowane 12 Lipca 2013 przez danielpotas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushmaster Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Janku, bardzo lubię czytać Twoje tematy :)A te 450$ to chyba nie tragedia, jeśli dobrze pamiętam co u Ciebie w garażu stoi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) . Edytowane 13 Lipca 2013 przez janek dzbanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi