superbike_2005 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Witam, w koncu budowa dobiegla konca i mozna bylo wykonac pierwsze jazdy testowe:) baza do tego motocykla byla yamaha xj 600 51J, zamyslem byly szprychy i hardtail wiec plan zostal zrealizowany, poza tym w sporej wiekszosci we wszelkich customach wykorzystywane sa silniki w ukladzie V lub dwucylindrowce ale z rzedzowej 4 tez mozna cos wyrzexbic, jest to drugi motocykl ktory zbudowalem, pierwszy byl na bazie silnika VZ 800 jest opiasany w innym temacie;) nastepny zimowy plan to zakupiony niedawno VN800, ponizej zdjecie nr 1 przed moja ingerencja, kolejne juz po:) pozdrawiam wszystkie forumowiczki i wszystkich forumowiczow. Bartek. Edytowane 24 Czerwca 2013 przez superbike_2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) może się podobać choć nie nazwałbym tego bobberempoza tym nie rozumiem topienia kasy i mnóstwa pracy w motocykl na bazie silnika pokroju XJi jak Ci to chodzi bez airboxu? Edytowane 24 Czerwca 2013 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jak dla mnie to bardziej materiał na draga, ale i tak bardzo mi się podoba.Super robota :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Kozak Xjta. Podobuje mi się. Sprytną drogę obrałeś, moto z estetycznym silnikiem w miarę ładną ramą, do tego cała pętla zostaje a tył inny i gotowe moto. Podziw i szacun za efekt końcowy. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi