FIS Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Nieee na Maniu_85 daj spokój... jakby tak było, to by tony srub po rowach lezały... :) Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kejti08 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 winowajca się przyznał, że nie dokręcił więc wiesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazenek Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 jeśli coś odpada jesteście sobie sami winni , bowiem nic nie odkręca się bez powodu , a głównym powodem jest niewłaściwe dokręcenie ...sprawa prosta ;)I to się zgadza, w zeszły czwartek b. się śpieszyłem , po tankowaniu słabo musiałekm dokręcić korek wlewu , po przejechaniu ok. 30 km ( 80 mph)uciekł mi z baku , widziałem jak spada ale już go nie odnalazłem. nie dość ,że spóżniłem się na spotkanie to zgubiłem korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Kiedyś jadąc na dłuższą wycieczkę spakowałem do sakwy kilka śrubek i nakrętek" na zapas". Poskręcałem je ładnie żeby nie brzęczały. Po powrocie do domu wszystkie były porozkręcane :biggrin: . Motocykl FXDWG 2007 więc praktycznie bez wibracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniaazz Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 jak kupowalam (jakis m-c temu) mojego bike to mi chlopaki tlumaczyli ze te wszystkie legendy o odpadaniu czesci od HD sa stworzone przez zazdrosnikow co to nigdy nawet kolo HD nie stali a tu prosze z przerazeniem czytam ze to najszczersza prawda jest :wink: no pieknie! :biggrin: nie zycze sobie aby od mojego cos odpadlo :) mam nadzieje ze takie rzeczy dzieja sie dopiero w pewnym wieku motocykla i ja juz tego nie dozyje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 To już się dzieje w Twoim motocyklu, tylko jeszcze o tym nie wiesz. Proces ruszył. Ja na początku też nie wierzyłem, a potem się pogodziłem z losem. Tylko że ja mam starą szypę to więcej z niej odpada. Zmienia się na starość. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motocyklista na motocyklu Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) jak kupowalam (jakis m-c temu) mojego bike to mi chlopaki tlumaczyli ze te wszystkie legendy o odpadaniu czesci od HD sa stworzone przez zazdrosnikow co to nigdy nawet kolo HD nie stali a tu prosze z przerazeniem czytam ze to najszczersza prawda jest :wink: Prawda leży jak zwykle pośrodku: o całej awaryjności H-D mity tworzą ludzie, co albo nie mają nic wspólnego, albo są ciut na bakier z serwisem.Jednak prawdą jest, że jeśli przy dokręcaniu śrub w H-D zapomni Ci się zaaplikować na gwint klej Loctite, to śrubka prędzej czy później, ale się odkręci. Odkąd pamiętam o loctite, żadna niespodzianka mnie nie spotkała. Edytowane 1 Września 2013 przez Motocyklista na motocyklu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniaazz Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 To już się dzieje w Twoim motocyklu, tylko jeszcze o tym nie wiesz. Proces ruszył. Ja na początku też nie wierzyłem, a potem się pogodziłem z losem. Tylko że ja mam starą szypę to więcej z niej odpada. Zmienia się na starość. :-)to mnie pocieszyles Qurim....ujmujac to optymistycznie wszyscy harleyowcy skazani sa na powolne chudniecie :biggrin: ...jednak dla czystego sumienia zaopatrze sie w Loctite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kejti08 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 nic nie jest wieczne :) a wibracje swoje robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Dokładnie... :rolleyes: http://misjawagawdol.blogspot.com/2013/03/maszyna-masujaca-redukujaca-min-rozstepy.html Edytowane 5 Września 2013 przez fisu Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kejti08 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 :D :D ale do tego to sporciak bardziej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniaazz Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 ej to juz wiem skad mam takie jedrne posladki ;)nastepny argument do jazdy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1340 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Z ciekawostek to latarka mi się kiedyś rozkręciła w sakwie :rolleyes: poza tym Loctite 243 w większości przypadków załatwił problempzdr Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb666 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 WitamPo delikatnej wycieczce ok 50 km zgubiłem podpore boczną (kose) z całym osprzętem :banghead: Teraz H-D stoi na kołku masakra...Kupie podpore boczną do Sportstera 1200 XL Castom 2001r Bieda na allegro x/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi73 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) Właśnie zostałem "rozdziewiczony" :). Zgubiłem nakrętke mocującą konsole i śrube dekla na pokrywie wałka rozrządu (chyba tak to sie nazywa). Wie ktoś może jakie to gwinty? Nakrętka z konsoli, odkręciła się z mojej winy. Najwidoczniej, przy zmianie stacyjki, za słabo dokręciłem. :/ Edytowane 10 Maja 2014 przez tedi73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi