KamykxD Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Witam, ma pytanie dotyczące mojego motoru. Motor momentalnie zgasł, prąd dochodzi do stacyjki, jest światło stop i kierunki, ale motor nie startuje i nie ma głównego światła. Jaka może być tego przyczyna? Proszę o pomoc. Nie wiem czy dobrze wybrałem temat ale jestem nowy. Jeszcze raz proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamykxD Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Nikt nie wie co mogło się stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisior Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) sprawdz bezpieczniki ,znajdują sie pod pokrywą kontrolek , to do świateł , co do rozruchu pod kanapą masz przekaznik od rozrusznika poczyść styki i ostukaj jak zadziała to ok jak sie bedzie powtarzalo to wymiana przekaźnika a wszystko znajdziesz tu https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.virago.com.pl%2F&ei=UzO8Ue4Hg9uzBsfrgKgB&usg=AFQjCNF0dD-3T8SulE6Y4ytO3UylVxjhhg&sig2=kXxp3LYvgiDi0Q_qwbPE9Q&bvm=bv.47883778,d.Yms Edytowane 15 Czerwca 2013 przez pisior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamykxD Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Problem rozwiązany. Dzięki pisior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisior Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 napisz co było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabatoni Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 czesc chłopaki chciałem się was zapytac.Wiecie moze od jakiego modelu pasowałby licznik do yamahy xv500.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DatMachal Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam . Ciekawi mnie co sądzicie o motocyklu Yamaha Virago 250cc :) mam 185 cm wzrostu i szukam motocykli z typu chopper do 35 KM , ponieważ tylko do tylu pozwalają mi uprawnienia . Problem w tym , że z tego rodzaju motorów nie ma jakiś szybszych , moglibyście mi polecić jakieś przykłady , które bez problemu mogą pociągnać te 120 / 130 / 140km/h + ?Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Nie wiem czy tu pisać czy założyć nowy temat a najlepiej użyć szukajki, były już podobne tematy. Najwyżej moderator zrobi porządek. Jeżeli już Virago to 535, zadziwiająco wydajna i skuteczna 500-tka. Jest dużo wersji dławionych i mieszczą sie w przepisach. Trzeba patrzyć jaki jest wpis w Dowodzie Rejestracyjnym. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DatMachal Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Tak , tylko trudno takie znaleźć ;/ Edytowane 21 Czerwca 2015 przez DatMachal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 do 35 KM , ponieważ tylko do tylu pozwalają mi uprawnienia A przypadkiem nie do 35kW? Bo jeśli masz kat. A2 to możesz prowadzić Virago 535 (ma 32kW czyli 44KM). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Faktycznie, dawno już nie jeździłem Virażką. Nawet otwarta wersja z silnikiem 2YL chyba sie łapie na kategorię A2. 35kW to jest 47,59KM A tutaj według Świata Motocykli 10 propozycji motocykli na kat. A2: http://www.swiatmotocykli.pl/Motocykle/56,124078,13529065,10_motocykli_dla_mlodych_kierowcow_z_prawem_jazdy.html Cenowo może niekoniecznie dla młodzieży ale sprzęty całkiem całkiem jak na umiejętności świeżych kierowców. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DatMachal Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 A przypadkiem nie do 35kW? Bo jeśli masz kat. A2 to możesz prowadzić Virago 535 (ma 32kW czyli 44KM). Tak dokładnie , wczoraj sobie tak oglądałem ogłoszenia i coś się dopatrzyłem , no i od razu radocha , bo 22 KM w Virażce 250 a te 44KM+ w 535 to jest duża różnica :) Mam jeszcze pytanie , czy Virażka dobrze się sprawdza na dłuższe podróże ? Chodzi mi o takie wycieczki około 200km w jedną strone , co o tym myślicie ? ( Komfort,spalanie) [ Przypominam , że mam 185 wzrostu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 szczerze mówiąc nie bardzo. przy moich 180cm była mała, aczkolwiek dawałem rady i dłuższe trasy robić. tyle, że to nie tylko kwestia wielkości samego motocykla, co również pozycji na nim; wygodny jest turystyk, chopper (mimo propagandy użytkowników) nigdy aż tak komfortowy nie będziejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DatMachal Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 szczerze mówiąc nie bardzo. przy moich 180cm była mała, aczkolwiek dawałem rady i dłuższe trasy robić. tyle, że to nie tylko kwestia wielkości samego motocykla, co również pozycji na nim; wygodny jest turystyk, chopper (mimo propagandy użytkowników) nigdy aż tak komfortowy nie będziejsz Powiedz mi proszę , że jest możliwość , że przy moim wzroście dam sobie na Virażce rade ( pewnie jeszcze trochę urosnę ) ;/ . Myślałem jeszcze nad ( na dole ) , ale to już cenowo trochę dużo Honda VT750C Shadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 witam, mam możliwość kupienia yamahe virago 250 cc za 200euro, czyli ok 850zł. Problem ze moto stało długo nieużywane - 11 lat !, z czego rok na dworze i przyrdzewiały śruby. przebieg org 11 tys km, mogło coś się popsuć w silniku przez taki postój? w baku nie ma rdzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi