ziomek30 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 ...nie interesuja mnie Wasze problemy z ocena sytuacji - dla mnie spam to spam. I jest na tym forum odpowiednie miejsce na informacje o tym, co i gdzie kupic. Reszta dyskusji jest zbedna.Jak jest zbedna to sie nie odzywaj i bedzie gitara . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Jak jest zbedna to sie nie odzywaj i bedzie gitara . Sam sie nie odzywaj... subforum regionalne to nie miejsce na reklamy i kropka. Ciesze sie, ze moderator przeniosl tu ten watek. Koniec tematu. Pozdrawiam. R. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Maja 2013 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 No i dobrze, niech każdy sobie zarabia na życie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Mała promocja na Valvoline Synpower 4T 4L. Godny zamiennik półsyntetycznego Motul 5100. Valvoline jest to syntetyk, coś jak 7100. http://motul.lublin.pl/sklep/?110,valvoline-synpower-4t-10w40-4l 95zł Jak to możliwe że syntetyk Valvoline jest dwa razy tańszy niż syntetyk Motula, a nawet tańszy niż ich półsyntetyk :blink: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Z Motulem, to pewnie jak z Harlejem, płacisz więcej za nazwe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Motul był jednym z najtańszych olejów motocyklowych na polskim rynku niestety jego cena gwałtownie skoczyła z racji popularności. Teraz mamy olej jakości przeciętnej w wysokiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Co do jakości to się nie znam, choć leje Motula od kilku lat, ale cena to przesada :dry: Wueska, jaki według Ciebie olej jest lepszy od Motula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Wspomniany w tym wątku valvoline jest olejem jakościowo bardzo podobnym i dużo tańszym. Czytając np. notkę Agipa byłem bardzo pozytywnie zaskoczony co do jakości oleju. Nawet Mobil1 jest obecnie tańszy od Motula! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi