Gość starydziad Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) :crossy: liczy się jazda a reszta to tylko dodatek :cool: . Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez starydziad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster1978 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 A ja mam pytanko, czy mozna załozyc gaznik od sporta 1200 do evo 1340 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Warmia-Mazury Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Tak jak wyżej nie mam jeszcze filmiku z moim nowym sound...przyjdzie czas to wrzucę :) a póki co to daję link do ...od 2.20 minuty według mnie super sound i ta arytmia charakterystyczna dla Evo dla wałka "N" Pozdrawiam... :)Całkiem zapomniałem...:( Muszę wreszcie "coś" tu wrzucić...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi