To_masz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Po pierwszym pozimowym odpaleniu maszyny towarzyszył mi taki nastrój, że zaowocował weną pisarską, wysłałem więc maila do redakcji i potem spore zdziwienie bo wydrukowali moją "twórczość" w listach, a więc bierzemy gazetkę w ręce, otwieramy na stronie 9 i czytamy tekst w prawym górnym rogu na zielonym tle obok ilustracji ze srebrnym Bandziorem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Tekst tak trochę nie dla dzieci :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Oj tam oj tam, gazeta o motorach a na nich mogą jeździć tylko pełnoletni więc ujdzie :D Albo po prostu czytać po 22 wieczorem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 w dziale "chwalę się" napisałem o tym, że pewien mój tekst jest w kwietniowej MotoRmanii , ale dopiero po czasie przyszła refleksja że przecież nie każdy to kupuje ;) Więc i tutaj zamieszczam moją "twórczość" :) Poszedłem do pomieszczenia w którym wiedziałem że jest i śpi, zapaliłem światło i zobaczyłem przykrytą znajomą sylwetkę, oczami zacząłem wodzić po zakrytych jeszcze kształtach co tylko spotęgowało moje wyobrażenia . Po cichu zbliżyłem się na długość ręki i muskałem dłońmi w różnych miejscach, następnie delikatnie zacząłem zdejmować przykrycie, najpierw centymetr po centymetrze a później coraz śmielej i bezczelniej korzystałem z głębokiego snu.. Po chwili moim oczom ukazała się znajoma sylwetka zupełnie naga lecz nadal śpiąca . Z perspektywy czasu muszę przyznać, że zabrakło mi romantyzmu i nie zdobyłem się na choćby krótką grę wstępną , nie było żadnych czułych słówek ani głębokich spojrzeń w oczy jakie niedługo będzie można zaobserwować w Królewskich Łazienkach u młodych, pięknych i szczęśliwych ludzi; ja po prostu okazałem się nieokrzesanym brutalem- bo bez żadnych ceregieli siadłem okrakiem, sięgnąłem do spodni, wyjąłem go i włożyłem w ciągle śpiące ciało... Wystarczyły jednak tylko dwa delikatne ruchy aby przerwać sen i usłyszeć wyczekiwany pomruk zadowolenia a potem cieszyć się coraz większą temperaturą jaka zbierała się między nami.. Wyszeptałem jeszcze tylko: chodź , nie będziesz żałować .. I w taki oto sposób odpaliłem Bandytę pierwszy raz po długiej zimie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 a kondom wlozyles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatagsxr Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 prawdziwie motocyklowa twarz Greya :) uśmiałam się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Dobre! :D"Nieokrzesany brutal" - fajny epitet :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 a kondom wlozyles ? Z premedytacją nie włożyłem i poszedłem na żywioł w nadziei, że dzięki temu w garażu pojawią się następne bandiciątka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) fajnie napisane, wręcz nie pasuje do obniżającej loty (ba! - pikującej) motormanii Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dobre :laugh:! Gratuluję weny twórczej, ale podobnie, jak Konrad uważam, że szkoda tego tekstu na Motormanię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dobre :laugh:..Nie pasuje mi tylko że autor On i Bandyta mogliby mieć bandyciątka :laugh: Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Tamka, bo te bandyciątka poczęte byłyby siłą woli :D Co do MotoRmanii to jaki koń jest każdy widzi, a ja póki co nie założyłem jeszcze własnej gazetki motocyklowej więc trzeba było wybierać między trzema muszkieterami prasy motocyklowej a jakoś do Świata skuterów czy zakamuflowanej opcji niemieckiego przedrukowania było mi jeszcze dalej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jest kolejna moja twórczość w sierpniowym numerze gazety, kto nie czyta podsyłam wiersz ze zdjęciem okolicznościowym :) Ten kto pamięta Lorenzo LamasaWie że najlepsza jest trasaBy jechać w stronę zachodzącego słońcaI patrzeć jak za horyzont się chowa do końca Gdy ostatnie promienie lądują na zbiornikuA prędkość patrolowa jest na budzikuPrzydałyby się pod kaskiem Ray BanyW jakie Marion Cobretti chodził ubrany Mi nie potrzebna jest słynna beemka białaBy jazda przyjemność dużą sprawiałaKółeczka się kręcą, kłaniają się zboża łanyJestem tą chwilą jak po Jagermeisterze pijany W takich momentach czuję się błogoPrawie jak na kanapie w SogoKto nie kolekcjonuje takich chwil ma miano gapyNiewiele mniejszego niż ten, kogo zwiodły push-upy Dziś gadka jest jak po kolumbijskiej przygodzieI mógłbym tak prawić długo o tutejszej przyrodzieLecz zamiast tego stanę i zrobię fotoBo krajobraz dla oczu cenniejszy niż złoto Kask ściągam i skórzane rozsuwam ubranieTakie w jakim Maverick jeździł w "Top Gunie"Szkoda że nie mam koca jak renegat przy Harley'uBym wtedy usiadł przy tym lokalnym highway'u Po chwili myślę sobie: co będę tak stałPodobno najlepsze kasztany są na Placu PigalleCzy dziewczyny lubią je także latem?Cóż,pojadę i sprawdzę to zatem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi