Sherman Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Dobra, polepiliśmy się po ostatnim speed day'u (do grona sponsorów musi dołączyć jakaś firma produkująca trytytki, nity i powertape... zdjęcie poglądowe poniżej) i jutro uderzamy na Czechy. Trzymajcie kciuki, bo podnieceni zajebistością wypadków niczym bohaterowie filmu "Crash" nie możemy się doczekać kolejnych emocjonujących figur i sytuacji generujących adrenalinę. Jak można się domyślać, wyjazd do Mostu tradycyjnie ma na celu spokojne zapoznanie się z nitką toru i doskonalenie techniki. Jak będzie? No cóż, będzie jak zawsze... :buttrock: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Powodzenia 3 majcie się:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Czekam z niecierpliwością na relacje. Oby pogoda dopisała bo tu nocne przymrozki i pada żabami.Bawcie się dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 GOOOO KATOOO!!!! :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Chłopaki, mam do Was interesa, tylko nie wiem za bardzo do którego z Was napisać... Macie jakiegoś przewodniczącego w teamie? :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 No Kato się by mogło też pochwalić jak w Moście było..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Dominika, jeżeli jakaś blondynka ma sprawę, to przewodniczącym mogę być ja, poświęcę się :) Spróbuję wrzucić jakieś foty + on-board, coś tam kręciliśmy. Ogólnie wrażenia są MEGA, bo to najlepszy tor, na jakim jeździliśmy. Po prostu super: szybkie winkle, w których leci się na full otwartej manecie, idealna konfiguracja + bonus w postaci kilku nierówności (na przykład na prostej start-meta jest "siodło", w którym akurat mi wchodziło wbijanie 6. biegu :P). Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Dominika, jeżeli jakaś blondynka ma sprawę, to przewodniczącym mogę być ja, poświęcę się :) Nie mam żadnej blondynki jako karty przetargowej, ale zaraz napiszę Ci PW i wyjaśnię sprawę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Dobra, obiecałem on-board z wczorajszej zabawy, to proszę: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jacek z QS dalej problemy..? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jak widać... :) Chociaż w sumie nawet jakoś poustawiałem i niby działa, tylko mam wrażenie, że płynniej zmienia, jak macham manetką... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Tor jest niesamowity, mi osobiście strasznie podpasował, nasze czasy - w porównaniu do zeszłorocznej rundy i wynków w Rookie - całkiem-całkiem :) Tor jest mega, chodzi mi głównie o samą konfigurację - trasę, bo już sama infrastruktura taka po prostu normalna - na pewno lepsza niż w Poznaniu, no i nitka - momentami tragiczna, ale ogólnie nie jest źle :) Bardzo szybkie winkle, przekładanie na rozwierconej 4ce czy ciśnięcie prawie do odciny na 5tce w długiej lewej sekwencji zaraz po prostej i szykance prawo-lewo - coś pięknego! Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 No no chłopaki.... Gratulacje :).Fajnie Wam idzie - oby tak dalej :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Tor hardcorowy :) . Trzeba się dobrze skupić, żeby się szybko przebić przez te różnorakie sekwencje winkli - dla mnie nitka toru jest świetna, do tego fajne różnice poziomów. Nawierzchnia w niektórych miejscach pozostawia trochę do życzenia (wyjście na prostą, do tego pod górkę :D ), opony i zawiecha nie mają lekko, ale ogólne wrażenia baardzo pozytywne. Edytowane 3 Maja 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ja śmigałem w Moscie gdy nie było szykany na prostej i wtedy dopiero się działo w lewym długim, który dziś jest po szykanie. Mnie Most także wyjątkowo odpowiada to wspaniały obiekt i dziwi mnie, że wielu ludzi strasznie się go obawia. Mam nadzieję Panowie, że ten dzień na torze pozwoli wam na zapoznanie się z torem i pozwoli wam na lepszy wynik podczas rundy. Jak wiadomo trening czyni .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi