ROBSON Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 mam problem z mja cbra.na wolnych obrotach i predkosciach do 80-90 km/h potwornie sie grzeje a powyzej gdy przyspiesz to temperatura spada(wentylator mam na pstryczek i jest on caly czas wlaczony)niewazne jest czy jestem w trasie czy w miesci.ilosc plynu ok. termo - okmam tak od tygodnia.jezeli ktos ma jakis pomysl co moze byc to prosze o rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Witam, Możliwe że coś się stało z chłodnicą, że jest zablokowana/ zapchana jakimś syfem i tylko przez jej część przepływa ciecz, dlatego problemy z wymianą ciepła. Możliwe tez że chłodnica jest zapowietrzona, był niedawno taki temat, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Zmien kolejnosx siga : CBR 1000 sprzedajeFJ 1100 jezdze. A w ogole dlaczego FJ sprzedajesz ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 Adamie, jak zwykle perfekcjonista z ciebie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBSON Opublikowano 12 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 dzieki juz ustalilem przyczyna byl przycjety przewod od chlodzenia.fj juz sprzedalem i niemoge sie na nja przesiasc.a ilez to mozna jezdzic jednym motocyklem.nawet babie nudzi sie po czterech latachpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 A właśnie mój znajomy Fińczyk z Finlandii zamienil CBR 1000 Dual na FJ 1200, bo wg. niego ma lepszy moment z dolu ilepiej nadaje sie do turystyki. Janek.P.S. W sierpniu pewnie znow mnie odwiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi