Raszu1 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 :-) Cytuj Pozdro 600cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian1993 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 a gdzie karabin maszynowy ???? a tak wg to ciekawy pomysł :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Motocykl Batmana?:D Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raszu1 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Mnie też się podoba :biggrin: Cytuj Pozdro 600cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Czorny Mat górą !! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmoko141 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Wyjebany Sprzęt Podoba mi się Bardzo gratuluje Cytuj Nie jeździj szybciej, aniżeli twój anioł stróż potrafi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raszu1 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Podziękował, przyczepności! Cytuj Pozdro 600cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Szatan w czystej postaci. Naprawdę dobra robota bo między świetnym wyglądem a szrotowatym wyglądem jest cienka granica.W co bym ja jeszcze zainwestował? W ładne kolektory wydechowe. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raszu1 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) Będzie owijka czarny wyngiel albo klasyczna ekri kość mamucia ;) ...a tak w ogóle to ja bym zainwestował w Buella XB9S, w którym jestem zakochany - no ale powoli, życie przede mną i na pewno któregoś dnia... Edytowane 29 Marca 2013 przez Raszu1 Cytuj Pozdro 600cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak356 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Konkret sprzęt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi