Climat Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Dla mnie to jest niesamowite.MotoGp - konkurencja sięga zenitu a on mimo wszystko stara się przynajmniej jechać fair.Poniżej link do filmiku z camery zamontowanej na moto Sete.Zwróćcie uwagę na pierwszy zakręt w wyścigu. Dla mnie taki widok jest niesamowity. Filmik #1 A to najfajniejsze momenty z wyścigu w Rio (poprawiony link)Filmik #2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 filmik #1 naprawdę super, podczas relacji telewizyjnej na eurosporcie ten drobny szczegół jakos im umknął, ale prawdą jest że tak ciekawego sezonu nie było chyba od dwóch lat (odkąd wprowadzili czterosuwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 pierwszy filmik fajny, a drugiego nie moge sciągnąć - oby napewno adresik jest poprawny :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Climat Opublikowano 8 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Link #2 juz poprawiony :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Senks Climat :mrgreen: Jak masz jeszcze jakieś linki do filmików z tej stronki to wal - u mnie ta strona jakoś tak wolno człapie :? http://motograndprix.tiscali.com/ Pozdr00fki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Climat Opublikowano 8 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Ja tam płace abonament więc mam pełen dostęp do zasobów :buttrock: Jak będą jeszcze jakieś ciekawe to wystawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sami Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 Powiem wam szczerze tak - MotoGP znam z gazet albo z opowiadan, no i kiedys tam ogladalem na TV ale to dawno bylo... Jak ja teraz zobaczylem jak oni prawie ze szoruja lokciami o afsalt... Wrazenie ogromne :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 niech zyje windows media player, tak okolo 3/4 filmu wysypal caly system :banghead: , ale w domciu juz ogladne nie na tym syfnym systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baldman Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Oni są niesamowici!!! Urodzili się aby się ścigać w motoGp, czyli wyścigach na najwyższym światowym poziomie, gdzie motocykle królewskiej klasy sawarte 1000000 USD!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 wow! dawaj wiecej takich filmów z ujęcia z motocykla ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Rewelacja, odkąd kablówka przerzuciła się na PolsatSport ;) cierpię ogromnie, więcej takich filmików proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Rossi jest mistrzem na torze, ale i tak nie zapomnial o grze fair play - cos pieknego zwlaszcza ze coraz mniej takich zachowan w dzisiejszym sporcie. ;) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi