Diabeł Piszczałka Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Jak w temacie, kupie używany tankbag. Fajnie jeśli miałby pojemność ok 20-25L, większy mi nie potrzebny. Cena? Im taniej tym lepiej. :) Kontakt przez PW Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Kup sobie w metro za 9 dyszek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Nie znalazłem tańszego metro niż 135zł :( Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Woow, bo podrożały na 105zł. Co za czasy, konkurencja rośnie i ceny też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-MANY- Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Woow, bo podrożały na 105zł. Co za czasy, konkurencja rośnie i ceny też :) Możesz podrzucić link do tego za 105zł?Też szukam tankbagu i chyba kupię Metro, ale najtaniej to za 135zł znalazłem. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez -MANY- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Na www.wgm.net.pl ktos chciał sprzedać nowke Helda. W razie czego dajcie znać na priv to poszukam kontaktu. Z tego co kojarzę ok 320-350 zlociszy. Pozdr. F. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez filipr Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Mleczko Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jak Ci firma no-name nie przeszkadza i wykonanie na poziomie plecaka szkolnego, to na allegro można zlicytować nówki już za 30-40zł - mi się udało, przydał się nie powiem. Całkiem spory jest, wchodzi bezproblemowo laptop, kupa ubrań, ma dwie oddzielne części - więcej nie potrzeba. Mogę podrzucić fotę. Myślę, że do czegokolwiek więcej niż jazda wkoło komina (góra 200km) się nie nada. Za to dałem się nieźle naciąć, bo w zestawie nie było ani magnesów, ani pasków - na szczęście miałem własne, neodymowe, i trzyma jak marzenie. Cytuj - dziennik kosztów na spritmonitor.deMoja Honda CB250N na Autocentrum.pl - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi