Mercu Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Dziwi mnie to strasznie. Dlaczego jest tak że tylko ta moc w silniku daje tak naprawdę siłę do życia nie wiem jak u was ale gdy nawet tak jak ja posiadam tylko samochód który ma zaledwie 130kucy rozpędzam go długo ale cały czas rozpędzam i chce zrobić z niego samolot do niedawna wystarczało mi to ale dzisiaj już nie, chce czegoś więcej.Więcej i więcej szybciej i szybciej rzecz normalna jak pacierz.zawsze sam i zawsze tam gdzie pusto dookoła. Ta "prędkość" ona jest jak narkotyk wszyscy zawsze mówią czy to domownicy czy przyjaciele a nawet obcy. Po co tak szybko, co on tak zapie**ala?nigdy nie wiedziałem dlaczego lecz teraz już wiem. Bo to kocham. Nie wiem musiałem to napisać.Już odliczam dni do czerwca a z nim powrót do naszej kochanej Ojczyzny. I swojej pierwszej jednośladowej maszyny:):)POZDRO dla wszystkich drogowych samolotów. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Noooooooo... to musisz kupić scigacza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mercu Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 muszę muszę ale najpierw jakaś kosiarka 125ccm :D Na wszystko potrzebny jest czas :) Żeby całe życie się tą szybkością cieszyć :)Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Blado to widzę, z takim zapałem to pojedź sobie najpierw na tor poszaleć bo na ulicach to możesz być niebezpieczny :icon_twisted: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 e tam dramatyzujecie. Ja Cie widzę na 1/4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mercu Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 hehe nie róbcie ze mnie świra :) nie wierzę że was prędkość nie nakręca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) ... no i jeszcze cycki... Edytowane 23 Marca 2013 przez koroviov Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroman666 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Rozumiem autora tekstu. Podczas tej kolejnej zimowej wiosny. Rozpoczynam swoją przygodę z motocyklem. Sam kiedyś mówiłem "po co tak zapie444dalac" i wiem po swoim przykładzie ze jak jest prosta to manetka z gazem sama idzie w dół. Później się dziwie dlaczego to zrobiłem ale to po prostu jest silniejsze od człowieka. Wiec przed każdym wyjściem na motocykl oglądam w internecie jakieś wiadomości o motocyklistach, wypadkach i staram się sobie uświadomić żeby nie przeginać.Nazywam to walką samego ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajronja91 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Prędkość? spoko - na autostradzie, najlepiej za granicą. Nie wiem jak u Was ale tu w Krakowie są takie kratery...Ja jestem zwolenniczką zapie**alania powoli i z klasą na mojej 125 ^^. Jak to mówią, śpiesz się powoli, bo sie rozp.... . Pozdrawiam :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zabija Nas to co najbardziej kochamy, ta prędkość, ta adrenalina... Błahahahhahahahah, o ku*wa :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi