_Monter_ Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 To Ty założyłeś temat i Ty się martw o film. Chyba nie sądzisz, że moja funkcja obliguje mnie do szukania filmów na YT za Ciebie?Ja nie napisałem nigdzie, że film nie istnieje...... z resztą obojętne mi to, widać użytkowniku, ze nie nadajemy na tych samych falach a i mojego zdania nie udało Ci się zmienić. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Jeszcze wiele do nauczenia przed "Wami", jeśli chcecie zaistnieć na rynku. Ale z doświadczenia w kontaktach z podobnymi handlowcami - nie wróżę przyszłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekvtx1800n Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Jeszcze wiele do nauczenia przed "Wami", jeśli chcecie zaistnieć na rynku. Ale z doświadczenia w kontaktach z podobnymi handlowcami - nie wróżę przyszłości... Fakt ,faktem, ktoś pierwszy rzucił kamieniem i poleciały jak zwykle nastepne. Kolega popełnił zasadniczy błąd - zareagował agresywnie .Po co?Jeśli masz rację, nie musisz wrzeszczeć -rzucać mięchem itd. Produkt, jesli jest dobry, sam się obroni, jak np Silicone Glaze, którego nikt nie reklamuje , a sprzedaje się nieźle . Cytuj "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie wspaniale..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Nie wierze... Z takim podejsciem to nie macie co szukac klientow na tym forum, ani gdziekolwiek indziej. Uprzejmie proponuje zmiane podejscia, bo temat poleci do kosza. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekvtx1800n Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Dzisiaj było pierwsze czyszczenie Białych pasów. POLECAM środek z Lidla W5 Cena ok 6 zł 10 min i opony jak nowe. Cytuj "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie wspaniale..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi