pawel25001 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Witam wybiera się ktoś do Częstochowy na Jasną Górę w kwietniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 A czy to rozpoczęcie w Częstochowie w ogóle jest w tym roku czy Pan Węgrzyn zeszłorocznym Gietrzwałdem spierdolił wszystko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 ktoś pewnie takja nie :biggrin:polityki i religii nie mieszam z motocyklami ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 A czy to rozpoczęcie w Częstochowie w ogóle jest w tym roku czy Pan Węgrzyn zeszłorocznym Gietrzwałdem spierdolił wszystko ?? To chyba było ciut inaczej.Gietrzwałd był alternatywą.Można było jechać do Częstochowy.Niektórzy pojechali i lekko się wqr...Amen. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) To chyba było ciut inaczej.Gietrzwałd był alternatywą.Można było jechać do Częstochowy.Niektórzy pojechali i lekko się wqr...Amen.Nie kolego Gietrzwałd był przeniesieniem Częstochowy bo śmieszny Pan Komandor Węgrzyn(organizator zlotu Katyńskiego) obraził sie prezydenta Czestochowy bo ten chciał prócz corocznego rozpoczęcia sezonu przy klasztorze zrobić impreze 3 dniową z koncertami pokazami motocykli włącznie. Część ludzi i tak pojechała na Częstochowe ale Marianie z klasztoru ich olali, i chłopaki mokli w deszcze długie godziny.... i tym sposobem dzisiaj nie ma ani tego ani tego a szkoda bo to największe spotkanie motocyklistów w PLu było.... Edytowane 4 Marca 2013 przez drex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja się nie wybieram. Nie mam zamiaru słuchać kazania o Smoleńsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tak jak mowisz Piórko :) polityka spierdzieliła i podzieliła zupełnie niepotrzebnie brać motocyklową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Raz tylko byłem 2 lata temu, zobaczyłem, posłuchałem, podziękowałem.Prywatny folwark jednej grupy motocyklowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Raz tylko byłem 2 lata temu, zobaczyłem, posłuchałem, podziękowałem.Prywatny folwark jednej grupy motocyklowej. Mianowicie? Nakreśl troche bo w tym roku zamierzam wybrać sie pierwszy raz ( zazwyczaj tylko dla zasady jezdzilem na bemowo). LwG Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Co tu pisać...Zakaz wjazdu na błonia przed husarią pana Węgrzyna, potem trzy słowa od ks. Małkowskiego.Zresztą na YT są filmiki, poszukaj z 11r.Z raz pewnie warto pojechać, więc jedź i zobacz, mnie szkoda paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja też byłem raz i więcej tego błędu nie popełnię ;) Smoleńsk smoleńsk i jeszcze raz smoleńsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Pojadę pierwszy raz tak jak piszecie i sam ocenie :) chociażby po to zeby zobaczyc tak liczną grupe motocyklistów w jednym miejscu :). LwG Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradskce Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 W tym roku po raz pierwszy otwarcie w Liecheniu - 28.04.13. http://www.knightriders.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Pojadę pierwszy raz tak jak piszecie i sam ocenie :) chociażby po to zeby zobaczyc tak liczną grupe motocyklistów w jednym miejscu :). LwGProponuje 21 kwietnia napewno będzie mniej jadu smoleńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian14180 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 http://www.motocyklizm.pl/aktualnosci/wiadomosci/item/938-x-zlot-gwiazdzisty-jasna-gora-2013-zmiana-terminu-zlotu-na-13-14-kwietnia Termin rozpoczęcia sezonu na Jasnej Górze został zmieniony na 13-14 kwietnia 2013 Cytuj http://www.motocyklizm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi