headmike Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 wygląda na dobry.cena też nienajgorsza Cytuj podróże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jak miałbym go dźwigać w plecaku to tak, ale na moto chyba wybrałbym coś tańszego. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Mam podobne materace. Nie wiem jak ten z tematu, ale moje mają jedną, zasadniczą wadę konstrukcyjną: każda komora (jest ich sześć) ma osobny zawór. To zaleta przy pompowaniu (no i niby są takie profiwyprawowe, że jak przebijesz to jedną komorę nie cały materac), ale potężna wada przy spuszczaniu powietrza. Spróbujcie spuścić powietrze naraz z sześciu komór - kombinacja jakichś przypadkowych patyczków, aby zaworki wszystkie naraz puszczały - bezcenna. Poza tym bez uwag, działają od lat, jak już spuścisz to nieszczęsne powietrze, dalej są małe do spakowania jak w dniu zakupu, co z dmuchanymi rzeczami nie zawsze jest oczywiste (miałem kiedyś ponton, po pierwszym rozłożeniu z małej paczuszki i póżniejszym złożeniu nie chciał się zmieścić do bagażnika favoritki) :) Oczywiście są małe pod warunkiem, że spuścisz do końca to nieszczęsne powietrze... Edytowane 10 Marca 2013 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Nie wiem czy miałem ochotę się dowiedzieć, że spisz nago. Możesz kupić mały materac fjorda nansena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raciaty Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 http://thermarest.pl/ Najtaniej pewnie nie będzie ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 bierz materac... o pompowanie się nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Człowiek pijany niezłe bzdury pisze - sorry za to wyżej :) Wąska karimata/materac ma jedną największą wadę - jak chce się skulić w kulkę to jest zajebiście niewygodnie, a na dłuższą metę nie da się spać na baczność żeby odpocząć. (ew.co kto lubi) Edytowane 15 Marca 2013 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi