Lidkus Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 pamiętam akcje z muchozolem, szkoda że kumpel nie włączył wyciągu i po 5 minutowej akcji odpalania na muchozol prawie sie chłopaki podusili. na moje plak najlepiej robi buum. Cytuj Warsztat motocyklowy na warmii i mazurach zapraszamy http://www.facebook.com/fast2fix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Masakra nie myslałem ze ktoś się pokusi odpalać na muchozol ... człowiek całe życie się uczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) o rany :laugh:Jeżeli ktoś lubi przytruć się trochę to niech z Rosji zamówi Dyklafoso niebo lepsza trucizna od muchozolu :laugh: Domyślam się że odpalanie na spirytus to raczej słabo wypada, bo chłopaki w garażu prędzej sami wypiją :laugh: Edytowane 1 Marca 2013 przez Tamka Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Bo ludzie to nie wiedzą jakie siły drzemią w naturze.... Ja kiedyś po Samostarcie zbierałem prowadnice zaworowe w airboxie Gixxera W. :blink: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 serio tak wywalilo? Warto miec ta wiedze potwierdzona faktami, bo od czasu do czasu sie stosuje to gowno, ale nigdy jednak nie mialem przypadku zeby rzeczywiscie silnik rozsadzilo... bum bylo ale tylko tyle.... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 niby jak te prowadnice wywaliło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 niby jak te prowadnice wywaliło ?Przez tylną szpryche :laugh: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi